RADNIČKI NEMA TRENERA: Vicešampion Srbije otpustio Krunića! Simo vodio ekipu na samo sedam mečeva
Foto: FK Radnički Niš

PROMENE NA ČAIRU

RADNIČKI NEMA TRENERA: Vicešampion Srbije otpustio Krunića! Simo vodio ekipu na samo sedam mečeva

Fudbal -

Simo Krunić više nije trener Radničkog iz Niša!

Krunić je uoči početka ove sezone na klupi Radničkog nasledio Nenada Lalatovića, ali je posle samo sedam utakmica napustio "Čair".

Vicešampion Srbije je u Evropi ispao već na prvom koraku, posle dvomeča sa Florom, a u Superligi je osvojio deset bodova na pet mečeva.

"Upravni odbor Radničkog odlučio je danas da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem", kaže se u saopštenju Radničkog.

"Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a pre svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadaćkom igrom Radnickog. Takođe, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rešenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim", dodaje se u saopštenju.

"Više puta u prošlosti je istaknuto da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje na terenu i igraju na 'gol više' . Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima", zaključuje se u saopštenju Radničkog.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Radnički)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track