PIJANI ŠEŠELJEV BRATANAC PRAVIO INCIDENTE NA ZVEZDINOJ UTAKMICI SA KOPENHAGENOM: Na Severu Marakane vređao policajce i pretio im stricem, pa uhapšen!
Foto: Printscreen/Facebook

"ZNATE LI VI KO SAM JA"

PIJANI ŠEŠELJEV BRATANAC PRAVIO INCIDENTE NA ZVEZDINOJ UTAKMICI SA KOPENHAGENOM: Na Severu Marakane vređao policajce i pretio im stricem, pa uhapšen!

Fudbal -

Jovan Šešelj, bratanc lidera radikala Vojislava Šešelja, vređao je i pretio policajcima na utakmici između Crvene zvezde i Kopenhagena, pa je priveden.

Šešelj je tog 6. avgusta sa drugovima bio na severnoj tribini, gde je došlo do incidenta.

"Jovan Šešelj i dvojica njegovih drugara Dejan Jakovljević i Dušan Raduka bili su na severnoj tribini našeg najvećeg stadiona, da bi navodno bodrili našeg šampiona. U jednom momentu, umesto da navijaju za crveno-bele koji su se svim snagama trudili da ostvare dobar rezultat protiv Danaca, da bi dobili priliku za učešće u Ligi šampiona, njih trojica su bez ikakvog razloga počeli da vređaju policajce koji su bili pored tribine. Policajci su pokušavali da ih smire, ali pošto je bilo očigledno da su bili pripiti, to nije urodilo plodom. Nastavili su da vređaju pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, pa su izdvojeni iz gomile i privedeni", kaže izvor blizak istrazi i dodaje:

"Jedan od njih, čiji identitet je kasnije utvrđen, počeo je da viče na pripadnike MUP-a i da ih pretećim tonom pita "znate li vi ko sam ja", "znate li da je moj stric Vojislav Šešelj, i nagrabusićete zbog ovoga".

Njih trojica su privedena i zadržana po prekršaju, jer je tužilac odlučio da nema elemenata krivičnog dela.

Protiv njih je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog vređanja službenog lica iz Zakona o javnom redu i miru.

foto: Filip Plavčić

Vojislav Šešelj je potvrdio da je njegov bratanac priveden.

"Znam da je privođen na utakmici između Crvene zvezde i Kopenhagena. Bio je pod gasom kada se desio taj incident. Ali to što je bio u alkoholisanom stanju ne opravdava ga", izjavio je Vojislav Šešelj.

(Blic, Foto: Printscreen/Facebook, Filip Plavčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track