Najnovije vesti

SRPSKI STRUČNJAK U CENTRU SKANDALA U JUŽNOJ AFRICI:  Poznati trener optužen za silovanje čistačice! Pobegao u Srbiju da poseti bolesnu majku!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

SRPSKI STRUČNJAK U CENTRU SKANDALA U JUŽNOJ AFRICI: Poznati trener optužen za silovanje čistačice! Pobegao u Srbiju da poseti bolesnu majku!

Fudbal

Milutin Sredojević je juče istakao - tako je preneo klub iz Kaira da je srećan što dolazi u Zamalek. Istovremeno, srpski trener poznat širom Crnog kontinenta suočava s teškim optužbama iz Južne Afrike da je silovao ženu u hotelu! Tek nekoliko sati pošto je Sredojević obelodanio da napušta Orlando Pirate, ,,San- dej vorld" je objavio da je Mićo, kako ga zovu svi u Africi, pre desetak dana optužen za seksualno nasilje i da je to zapravo razlog njegove ostavke i napuštanja države na jugu kontinenta.

 

Navodno, kako je naveo taj južnoafrički list, Srbin je pokušao da čistačicu u hotelu u Johanezburgu prisili na seks. ,,Portparol policijske stanice Norvud u Johanezburgu, Kai Makubele, potvrdio je da je otvoren slučaj seksualnog nasilja posle incidenta u hotelu 'Protea Vonderers'.

 

On je potvrdio da je osumnjičeni sportska ličnost, ali nije otkrio njegovo ime", preneo je ,"Sandej vorld". Kako se dalje navodi, incident se dogodio u toaletu dan pre Dana žena. Prema policijskim dokumentima, u koje je 'Sandej vorld' imao uvid, 51-godišnja radnica je čistila toalet oko 6 ujutru i tada je trener na- vodno tražio da ima seks sa njom. Pokušavao je da skine pantalone, ali je ona zavrištala, otvorila vrata i istrčala napolje", preneo je taj list, uz reči neimenovanog visokog funkcionera u policiji pokraji- Gauteng da će ,,slučaj biti predat detektivima specijalizovanim za seksualne prekršaje i nasilje u porodici" Sredojević je odbio optužbe, rekavši da su glasine ksualnom napadu netačne i u izjavi za Bi-Bi-Si najavio:

 

Tužiću sve učestvovali u tih navoda. ne O sens objavljivanju napuštanje Kao razlog Južne Afrike, 49-godišnji trener je naveo privatni razlog.

 

- Moja majka je bila bolesna i morao sam da odem da je vidim, a navodi koji tom pojavili su neprihvatljivi. To su lažne tvrdnje poručio je Mićo.

 

 

Kurir sport / Alo 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...