BORBA ZA ELITU: Zvezdo, već večeras uđi u Ligu šampiona
Foto: @starsport

Crveno-beli u Bernu igraju prvi meč plej-ofa za LŠ

BORBA ZA ELITU: Zvezdo, već večeras uđi u Ligu šampiona

Fudbal -

Izuzetno pozitivna atmosfera vlada u taboru srpskog prvaka

Za 180 minuta znaće se put Crvene zvezde u ovoj sezoni. Da li će je on odvesti u Ligu šampiona ili Ligu Evrope zavisiće umnogome od učinka u prvih 90 minuta bitke s Jang bojsom! Spektakl na stadionu Švajcarska počinje u 21 čas i predstavlja prvi čin dvomeča Jang bojs - Crvena zvezda.

Izuzetno pozitivna atmosfera vlada u taboru srpskog prvaka! Svi su uvereni da su sami gospodari svoje sudbine u utakmicama s najboljim švajcarskim timom. Uz podršku nekoliko hiljada navijača, crveno-beli veruju da će se u Beograd vratiti s pozitivnim rezultatom.

- Uveren sam da ćemo i u Bernu imati veliku podršku naših vernih navijača! Oni su neverovatna snaga Crvene zvezde - počeo je priču Santana Žander, koji je na prethodnom meču crveno-belih u Kopenhagenu odradio veliki posao u drugom poluvremenu i produžetku.

foto: Printscreen

Iskusni Brazilac veruje da će pred revanš na stadionu „Rajko Mitić“ Zvezda imati pozitivan rezultat.

- Znamo da dvomeč pred nama nije lak, ali u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Sve su to prvaci svojih država. Jang bojs je bio dominantan prošle godine u švajcarskom šampionatu, ali i Zvezda je bila u Srbiji. Očekujem uzbudljiv meč. Siguran sam da će publika uživati u kvalitetnoj utakmici. Mi ćemo se u poslednjoj liniji postarati da naša mreža miruje i nadam se da ćemo u Beograd odneti povoljan rezultat.

Osvrnuo se levi bek crveno-beli na meč u Kopenhagenu.

- Pobeda u Kopenhagenu nam je dala dodatno samopouzdanje - poručio je Žander.

Premijera

PRVI PUT SA VAR TEHNOLOGIJOM

Nijedan srpski klub do sada nije igrao utakmicu na kojoj je postojala VAR tehnologija. Meč u Bernu biće premijerni, jer na svim duelima u plej-ofu za Ligu šampiona postoji video-provera odluka sudija. Nema sumnje da će ovo u znatnoj meri uticati da suđenje bude daleko bolje nego što je to bio slučaj na utakmicama Crvena zvezda - Kopenhagen.

Povratak

BEN SAMO POLA SATA

Crvena zvezda će u Švajcarskoj biti jača za El Fardua Bena! Sjajni ofanzivac nije bio u timu za revanš protiv Kopenhagena zbog povrede, a kako oporavak ide u dobrom smeru, očekuje se da bude na raspolaganju Vladanu Milojeviću za večerašnji meč.

Verovatno će reprezentativac Komorskih Ostrva na teren u drugoj polovini meča.

Kreće konačna bitka za Ligu šampiona. Zvezda će večeras (21.00) u Bernu probati da izvuče što bolji rezultat pred revanš na Marakani. Dvojka bi bila idealna, kvota na nju je 4,30, iks je 3,40, a pobeda Jang Bojsa 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Jang Bojs - Crvena zvezda.

Kurir/Anja Vukašinović

Foto: @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track