NIKO NIKAD VIŠE KAO ON! Ronaldo najavio kraj karijere sledeće godine?! ŠOK! (FOTO)
Foto: AP

ODLAZI U PENZIJU?!

NIKO NIKAD VIŠE KAO ON! Ronaldo najavio kraj karijere sledeće godine?! ŠOK! (FOTO)

Fudbal -

Portugalac Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice, izjavio je da bi mogao da završi karijeru sledeće godine, jer je osvojio sve.

"Ne mislim o kraju karijere. Možda je završim i sledeće godine, ali mogu da igram i do 40. ili 41. godine. To stvarno ne znam, uvek uživam u trenutku", rekao je Ronaldo, a prenosi TVI.

Ronaldo je osvajač pet "Zlatnih lopti", rekorder je sa pet osvojenih titula u Ligi šampiona (četiri sa Realom, jedna sa Mančester junajtedom), tri puta je bio šampion Premijer lige, dva puta prvak Španije u La Ligi, a istakao je da ga sve to motiviše da i dalje postavalja rekorde i diže lestvicu u fudbalskom svetu.

"Postoji li fudbaler sa više rekorda od mene? Mislim da nijedan igrač nema toliko rekorda kao ja", zaključio je Ronaldo.

foto: AP

Portugalski reprezentativac je naglasio da nema više niti jedno dostignuće u fudbalu o kojem sanja da će ga ostvariti.

Portugalac je prošlog leta stigao u Torino iz Real Madrida, a prvoj sezoni u dresu "stare dame" odigrao je 43 utakmice u svim takmičenjima, postigao 23 gola i osvojio titulu u Seriji A.

Ronaldo je u karijeri igrao za Sporting Lisabon, Mančester junajted, Real Madrid, a trenutno je član Juventusa. I ono što je sigurno - niko nikad više kao on!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track