TUMBAKOVIĆ NAOŠTRIO "ORLOVE": Ma kakav Ronaldo, imam lepše snove!
Foto: Dado Djilas

Polećemo

TUMBAKOVIĆ NAOŠTRIO "ORLOVE": Ma kakav Ronaldo, imam lepše snove!

Fudbal -

To nam treba Hoću da vratim harmoniju između ljudi i reprezentacije, kao što je to bilo u vreme Radomira Antića, poručio novi sel

Bolje od ovih nemamo! Ljubiša Tumbaković saopštio je spisak igrača za utakmice protiv Portugala (7. septembar) i Luksemburga (10. septembar) u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Novi selektor vratio je u reprezentaciju Luku Milivojevića i Matiju Nastasića. Čini se da Tumba ima kristalno jasnu viziju kako će izgledati Srbija na terenu, ali i van njega.

foto: @starsport

- Osnovna ideja je da vratimo jedinstvo, zajedništvo. Model je da napravimo najbolju reprezentaciju, a u isto vreme vratimo igrače koji nisu bili u reprezentaciji iz nekih da li objektivnih ili neobjektivnih razloga. Harmonija je postojala ranijih godina, pre svega kod Radomira Antića, interesantna priča koja je bila usmerena u pravcu zajedništva. Bio je prisutan fluid. Slično je bilo kod Siniše Mihajlovića. Kasnije se to izgubilo. Počinjemo novu priču, da reprezentaciju približimo narodu i narod reprezentaciji.

Sigurno da je selektoru u glavi meč protiv Portugala, pa mu je upućeno i šaljivo pitanje da li sanja Kristijana Ronalda.

- Uvek imam lepše snove, zašto bih sanjao Ronalda? - uz osmeh je odgovorio predvodnik naše selekcije.

Biće puno

VEĆ PRODATO 10.000 KARATA!

Posle dugo vremena jedan meč reprezentacije Srbije izazvao je veliko interesovanje među navijačima. Do sada je prodato čak 10.000 ulaznica za utakmicu Srbija - Portugal, koja je na programu 7. septembra na stadionu „Rajko Mitić“.

Zasad se do ulaznica može da dođe samo putem interneta, a od 2. septembra počeće i prodaja na blagajnama.

ektor i objavio spisak igrača

Kurir.rs / Miloš Bjelinić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track