FUDBALERI ZVEZDE JEDVA ČEKAJU MEČ SA JANG BOJSOM: Neka bude fešta pred 55.000 Delija
Foto: @starsport

Euforija

FUDBALERI ZVEZDE JEDVA ČEKAJU MEČ SA JANG BOJSOM: Neka bude fešta pred 55.000 Delija

Fudbal -

Veliki ulog Crveno-beli ne kriju koliko žele plasman u Ligu šampiona, a poseban motiv biće im Marakana, koja je rasprodata u jednom danu, za nekoliko sati

Već prvog dana karte za revanš utakmicu Crvena zvezda - Jang bojs razgrabljene su. Marakana je rasprodata u rekordnom roku, a kao što igrači kluba iz Ljutice Bogdana kažu, ima toliko navijača koji žele da dođu da će, izgleda, morati na krov da se popnu kako bi gledali najbitniju utakmicu za crveno-bele ove sezone.

U Švajcarskoj je rezultat bio 2:2, a sutra uveče (21.00) cela zvezdaška javnost nada se ulasku u Ligu šampiona.

Marko Gobeljić prvi put će ući u meč u novoj ulozi - reprezentativca.

- Ima vremena za priču o reprezentaciji. Sad sam fokusiran na sutrašnji meč, utakmicu sezone. Svi znamo koliko i šta donosi Liga šampiona, a posebno se radujem što ćemo igrati pred 55.000 „delija“ - istakao je Gobeljić.

Marko Marin veruje da je domaći teren prednost, ali i kaže da to ne znači da će njemu i saigračima biti lakše u Beogradu.

- Igramo pred našim navijačima, koji su nam velika prednost i to moramo da iskoristimo. Ali ne znam da li će nam biti lakše... Oni imaju jake igrače, neprijatna su ekipa. Ipak mislim da smo mi dosta jači i da ćemo to i dokazati u revanšu - rekao je Marin, a Degenek dodao:

- Nakon Berna dosta smo naučili o njihovoj igri. Bože zdravlja da na Marakani sve gori i da prođemo dalje. Očekujem punu Marakanu, pa i na krov da se popnu navijači - rekao je Miloš Degenek.

Jedna od najbitnijih karika u lancu Vladana Milojevića je čovek koji već godinama čuva mrežu Crvene zvezde - Milan Borjan.

- Verujem u svoju ekipu, spremićemo se dobro i nadam se najboljem. Želimo da pred našim navijačima uđemo u Ligu šampiona. Treba sada da sačuvamo mrežu u Beogradu - zaključio je golman crveno-belih.

foto: FK Crvena Zvezda

Humano Ministar Lončar o akciji davanja krvi

„DELIJE“ NISU HULIGANI, VEĆ HEROJI

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar zahvalio je svim navijačima FK Crvena zvezda koji su u okviru akcije „Crveno-bela krv“ tokom vikenda dobrovoljno dali krv.

- Rekordnim odzivom na akciju dobrovoljnog davanja krvi navijači Zvezde još jednom su pokazali da nisu huligani, kako zlonamerni često pokušavaju da ih predstave, već istinski heroji, koji svojom humanošću i plemenitošću pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija - rekao je Lončar.

foto: FK Crvena Zvezda

Sa Enfilda na Marakanu

ENGLEZ TEJLOR NA CENTRU

Poznati engleski sudija Entoni Tejlor delegiran je za revanš utakmicu između fudbalera Crvene zvezde i Jang bojsa za Ligu šampiona, saopštila je UEFA. Tejloru će pomagati sunarodnici i linijski arbitri Geri Besvik i Adam Nan, dok je četvrti Kris Kavanag. On već osam godina nosi znak FIFA, a u subotu je sudio u derbiju Premijer lige Liverpul - Arsenal (3:1).

foto: AP

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: @Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track