VUKANOVIĆ: Neću zaboraviti gol, dres čuvam do kraja života
Foto: Nemanja Nikolić

Zvezdin junak

VUKANOVIĆ: Neću zaboraviti gol, dres čuvam do kraja života

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović, strelac gola vrednog plasmana u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa (1:1), izjavio je da nikada neće zaboraviti tu noć i da će dres sačuvati za uspomenu.

Vukanović je pogodio glavom za vođstvo crveno-belih u 59. minutu na asistenciju Milana Rodića, gosti iz Berna uspeli su da izjednače u 82. autogolom Mohameda El Fardua Bena, ali je takav rezultat bio dovoljan Zvezdi za drugo uzastopno mesto u eliti.

"Utakmicu je odlucila naša sloga na terenu i fenomenalni navijači. Sigurno je da bez njih ne bismo ovako izgledali na terenu. Bili su naš 12. igrač i to nam je dalo još veću snagu da ostvarimo prolaz", rekao je Vukanović posle utakmice.

Prema njegovim rečima, ekipu je poremetio gol Jang Bojsa u finišu, ali je sve ispalo kako treba na kraju.

"Ušli smo u Ligu šampiona i to je najbitnije. Nesvesno smo se povukli, ali smo ostvarili remi koji nas je odveo u grupnu fazu. Sigurno ovaj gol nikada neću zaboraviti i dres sa ovog meca čuvaću do kraja života".

Vukanović je veoma emotivno proslavio gol, ispostaviće se koji je doneo Zvezdi mesto među 32 najbolja tima na "Starom kontinentu".

"Ne znam ni sam šta mi je prolazilo kroz glavu u tom trenutku. Krenuo sam da trčim ka našim navijačima i onda su me saigrači sustigli i to je sigurno jedan od najlepših trenutaka moje karijeri", zaključio je Vukanović.

Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track