SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL

EKSKLUZIVNO! NA POMEN SRBIJE ONI ODMAH POMISLE NA MIHU Navijači Atalante pred žreb u Monte Karlu: Hoćemo finale Lige šampiona sa Zvezdom! (KURIR TV)

Fudbal -

Specijalni izveštač Kurira iz Monte Karla pola sata pred početak ceremonije porazgovarao je sa navijačima Atalante koji su stigli u Monte Karlo kako bi uživo ispratili istorijski žreb za njihov klub.

Specijalni izveštač Kurira iz Monte Karla: Nebojša Petrović

Prilikom razgovora, kada je naš reporter odgovorio na pitanje iz koje zemlje stiže, jedan od prisutnih je dobacio Siniša MIhajlović, posle čega je nastalo opšte oduševljenje i usledili su gromoglasni aplauzi. Jasno je koliko je srpski stručnjak i trener Bolonje popularan u Seriji A.

1 / 5 Foto: Kurir

U daljem razgovoru stiglo se naravno do Crvene zvezde gde je naš reporter prisetio sve ptisutne da su crveno-beli prošle sezone igrali sa Napolijem u Ligi šampiona, na šta su svi prisutni potvrdno klimnuli glavom aludirajući da im je sve to dobro poznato.

Pošto su Zvezda i Atalanta u istom šeširu i nije moguće da se nađu u istoj grupu, navijači iz Italije su poželeli finale Lige šampiona u kojem bi se sastali ova dva kluba.

Koliko je to realno, saznaćemo u narednih nekoliko meseci, ali nema sumnje da bi se najvernije pristalice kluba sa Marakane složile sa ovim.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track