REAKCIJE NA ŽREB

EKSKLUZIVNO! KURIR U MONTE KARLU: Crno-beli hteli Mančester! Skoro svi iz Partizana priželjkivali Crvene đavole, a sada će da zovu Lakovića da im ublaži kaznu (KURIR TV)

Fudbal -

Predstavnik Partizana na žrebu u Monte Karlu Nenad Danilović izjavio je za Kurir da su gotovo svi crno-beli priželjkivali Mančester junajted u grupi Lige Evrope.

Specijalni izveštač Kurira iz Monte Karla - Nebojša Petrović

"Kada smo se vraćali iz Moldea, u aviona je velika većina rekla: 'Donesi nam Mančester'. Ispunio sam im želju, ako je išta bilo do mene", uz osmeh je komentarisao Danilović.

Prilikom žreba došlo je do zabune, pa je Partizan na trenutak bio u grupi sa Romom i Menhengladbahom.

"Postoje dve škole razmišljanja, da li imati jake protivnike, pa napuniti stadion, ili imati manje atraktivne, ali danas svi igraju fudbal. Lično, ja sam za zvučnija imena", dodao je Danilović.

Partizanov operativac je razvio bliski kontakt sa ljudima iz Alkmara još 2015, kada su crno-beli takođe bili u grupi sa AZ-om i oba puta ga savladali.

"AZ je naša stara mušterija, lično imam jako dobre odnose sa ljudima iz Alkmara. To je jedno od gostavanja gde će naši navijači moći da odu".

Danilović je izrazio zadovoljstvo što Srbija ima dva predstavnika u grupnim fazama evropskih takmičenja.

"Sinoć smo pravili kalkulacije, ako oba kluba nastave ovako, mogli bismo da imamo dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što doskora niko nije mogao ni da sanja".

Danilović se u Monte Karlu sreo i sa nekadašnjim generalnim sekretarom FSS, a sada predstavnikom UEFA Zoranom Lakovićem.

Na konstataciju Lakovića da bi za Partizan bilo bolje da je izvukao Slovan, Danilović mu je u šali odgovorio:

"Ako prva bude u Beogradu protiv Mančestera, zvaćemo te da nam ublažite onu kaznu".

Crno-beli će prvi meč u Ligi Evrope igrati bez prisustva publike, jer su od kazne od dve utakmice bez navijača, odradili jednu (protiv Moldea).

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track