FUDBAL POSTAO LUKSUZ: Uzimaju kredit da bi gledali Zvezdu u Ligi šampiona! NAVIJAČI OGORČENI!
Foto: @starsport, EPA/Sasha Steinbach, EPA/Armando Babani

paprene karte

FUDBAL POSTAO LUKSUZ: Uzimaju kredit da bi gledali Zvezdu u Ligi šampiona! NAVIJAČI OGORČENI!

Fudbal -

Skupa Liga šampiona Najjeftinije karte za mečeve u elitnom takmičenju na Marakani koštaju čak 12.000 dinara, što je neke ljude navelo da se zaduže u bankama

Izuzetno visoke cene ulaznica za mečeve Crvene zvezde u Ligi šampiona naterele su ljude da se dovijaju na razne načine! Do te mere da su pojedini odlučili da podignu kredit kako bi pratili tri evropska spektakla na stadionu „Rajko Mitić“.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Mnogo bure izazvale su paprene cene ulaznice koje su odredili čelnici srpskog prvaka. U odnosu na prošlu sezonu karte su poskupele od 60 do čak 100 odsto. Tako ulaznice od 7.500 dinara sada koštaju 12.000, dok one koje su koštale 18.000 sada su procenjene na 36.000 dinara.

foto: Printscreen

Kada se uporede cene za mečeve Zvezde u Beogradu sa onima koje su odredili u Bajernu i Totenhemu, dolazimo do apsurdnog zaključka da su u Londonu i Minhenu jeftinije ulaznice. I to za sve tribine.

To je zasmetalo mnogim navijačima Crvene zvezde, koji nisu krili svoje ogorčenje u komentarima koji su preplavili sajtove i društvene mreže. Ima i onih koji potpuno podržavaju ove cene i smatraju da gledanje vrhunskog fudbala ima svoju cenu.

foto: Printscreen

Kurir / Miloš Bjelinić

Foto: @starport, EPA/Armando Babani/Sasha Steinbach

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track