Najnovije vesti

TRANSFER SRBINA ZATRESAO EVROPU! Policija je zbog prelaska Aleksandra Mitrovića u Njukasl uhapsila dvojicu: Sumnjiče se za prevaru i pranje para!
Foto: Profimedia

FUDBALGEJT SKANDAL

TRANSFER SRBINA ZATRESAO EVROPU! Policija je zbog prelaska Aleksandra Mitrovića u Njukasl uhapsila dvojicu: Sumnjiče se za prevaru i pranje para!

Fudbal

Transfer srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića iz belgijskog Anderlehta u engleski Njukasl poslednjih meseci je pod budnim okom policije u više zemalja.

Nakon višemesečne istrage uhapšena su dvojica neimenovanih lica koji su učestvovali u ovom tranferu, a koji se terete za prevaru i pranje para.

 

Prema informacijama medija, policija je u protekla 24 sata izvršila više pretresa u Londonu, Monaku i Belgiji zbog transfera Mitrovića koji je pre četiri godine iznosio oko 18 miliona evra!

 

Neimenovani menadžer je priveden u Monaku, a njegov pomoćnik u Liježu.

 

Iako imena nisu objavljena, spekuliše se da je u pitanju menadžer Kristof Henrotaj. Henrotaj je povezan i sa nekim drugim transferima.

 

Među njegovim klijentima nalaze se golman Reala Tibo Kurtoa i mladi napadač reprezentacije Belgije Janik Karasko.

 

Mitrović je u Njukaslu proveo tri godine, pre nego se 2018. preselio u londonski Fulam.

 

U transferu iz Anderlehta u Njukasl, prema pisanju belgijske štampe, učestvovali su menadžeri Pini Zahavi i Fali Ramadani.

 

Sam Aleksandar Mitrović nije predmet ove istrage.

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...