Najnovije vesti

DELIJE, NAVALITE: Počinje slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona
Foto: FK Crvena zvezda

Informacija za navijače

DELIJE, NAVALITE: Počinje slobodna prodaja paketa karata za Ligu šampiona

Fudbal

U ponedeljak 16. septembra 2019. počinje slobodna prodaja paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona koja uključuje sve tri utakmice koje će Crvena zvezda odigrati na Stadionu „Rajko Mitić“, protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.

Cene paketa karata su sledeće:

 

Sever: 12,000 dinara,
Jug: 12,000 dinara,
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara,
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30,000 dinara,
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 30,000 dinara,
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36,000 dinara,
VIP zapad: 60,000 dinara,
VIP 1: 90,000 dinara,
VIP Galerija: 90,000 dinara.

 

Prodaja karata odvija se paralelno na blagajnama Stadiona "Rajko Mitić" i putem interneta, na sajtu www.iticket.rs

 

Radno vreme blagajni stadiona je od 10 do 18 časova.

 

Svaka punoletna osoba može kupiti maksimalno 4 paketa karata uz pokazivanje ličnog dokumenta.

 

Na šalterima 1 - 4 prodavaće se paketi karata za tribine zapad i istok uz mogućnost izbora konkretnog sektora i reda, u skladu sa raspoloživošću u momentu prodaje, kao i za tribine sever i jug, po potrebi. Na šalterima 5 - 8 prodavaće se paketi karata samo za tribine sever i jug. Karte za VIP sektore na stadionu prodaju se samo na blagajni u službenim prostorijama kluba.

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama.

 

Prodaja karata preko interneta odvija se već od nedelje uveče na sajtu  kompanije iTicket na adresi www.iticket.rs. Jedna osoba može kupiti maksimalno 4 paketa karata. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu.

 

Tokom perioda visoke posećenosti sajta aktiviraće se "elektronski red" kada sistem pušta ograničen broj korisnika na sajt prema redosledu dolaska kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje prodaje. U tom slučaju potrebno je sačekati da se otvori željena strana i kupiti karte u predviđenom roku - štoperica u svakom momentu pokazuje rok u kome je potrebno završiti kupovinu.

 

Početkom faze slobodne prodaje karata, dakle od 16. septembra 2019. prestaju da važe sve rezervacije, popusti i pravo preče kupovine za vlasnike sezonskih i članskih karata FK Crvena zvezda.

 

Prodaja pojedinačnih karata za utakmice grupne faze Lige šampiona biće moguća samo ukoliko sva mesta ne budu prodata u okviru paketa karata.

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...