EVROGROZNICA: Večiti, ajd sad da vas vidimo!
Foto: Crvenazvezdafk.com, Partizan.rs

Napred naši Kreće ono pravo u fudbalu, na sceni i srpski klubovi

EVROGROZNICA: Večiti, ajd sad da vas vidimo!

Fudbal -

Tri meseca atomskog loptanja Zvezda u sredu od 21 čas počinje učešće u Ligi šampiona s Bajernom u Minhenu, a Partizan dan kasnije u istom terminu startuje u Ligi Evrope s Alkmarom u Beogradu

Vreme je za tri meseca vrhunskog fudbala u kome će akteri biti i najveći srpskih klubovi! U sredu je na programu prvi od 12 mečeva Crvene zvezde i Partizana ove jeseni u evrokupovima.

Srpski klupski fudbal (čitaj: Zvezda i Partizan) konačno je počeo da beleži uspehe na evrosceni. Odlični rezultati u kvalifikacijama za LŠ i LE označili su da ćemo do kraja godine u Beogradu gledati evropske velikane poput Mančester junajteda i Bajerna!

Oktober fest u Minhenu

Prva na scenu izlazi Crvene zvezde! Srpski prvak u sredu gostuje Bajernu u Minhenu. Može li na lepši način da se otvori učešće u Ligi šampiona od meče s jednim od najvećih klubova sveta? Još ako bi se desilo i čudo, pa da se crveno-beli sa Alijanc arene vrate neporaženi...

U Humskoj samo deca

Partizan će dan posle večitog rivala igrati meč od koga će umnogme da im zavise ambicije u Ligi Evrope. Ako padne Alkmar u Beogradu, crno-belima se široko otvaraju vrata za evropsko proleće. Imaće izabranici Save Miloševića podršku u Humskoj, ali dece do 14 godina, jer je UEFA kaznila srpski klub zbog dešavanja na tribinama na meču protiv Malatije.

Ajmo, večiti! Ako budete na nivou, eto nama dva mesta u kvalifikacijama za LŠ!

Kakva čast

JOVANOVIĆ SUDI U LIGI ŠAMPIONA!

I posle Mažića imamo sudiju za ponos. Srđan Jovanović prvi put u karijeri sudiće utakmicu Lige šampiona, pošto je delegiran za meč između Ajaksa i Lila.

Pomoćnici na meču 1. kola LŠ biće mu Uroš Stojković, Milan Mihajlović i Novak Simović, koji će biti četvrti sudija.

foto: Saša Pavlić

Kurir / Miloš Bjelinić

Foto: FK Crvena zvezda, Partizan FK

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track