IGRAČI SVRATILI KOD SINIŠE USRED NOĆI, ORILO SE ISPRED BOLNICE! Pogledajte EMOTIVNI susret Mihajlovića ma prozoru sa njegovim fudbalerima posle SPEKTAKULARNE POBEDE!  (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

iIZNENADILI GA

IGRAČI SVRATILI KOD SINIŠE USRED NOĆI, ORILO SE ISPRED BOLNICE! Pogledajte EMOTIVNI susret Mihajlovića ma prozoru sa njegovim fudbalerima posle SPEKTAKULARNE POBEDE! (VIDEO)

Fudbal -

Trener Bolonje Siniša Mihajlović, koji se nalazi u bolnici Sant 'Orsola na lečenju, doživeo je sinoć prijatno iznenađenje od svojih igrača.

Siniša Mihajlović zbog lečenja nije mogao da sedi na klupi Bolonje u utakmici protiv Breše u gostima, ali je dao značajan doprinos pobedi koja je njegov tim dovela do drugog mesta na tabeli.

Po povratku iz Breše, gde su u spektakularnom preokretu slavili sa 4:3, svi igrači Bolonje iznenadili su Sinišu Mihajlovića.

Svratili su do bolnice Sant 'Orsola i skandirali njegovo ime sve dok se njihov šef nije pojavio na prozoru.

- A, sad ste došli? Nešto se ne sećam da ste došli onda kada niste igrali kako treba - obratio se Miha igračima nakon čega je usleio smeh. - U sredu ćemo da pričamo o greškama. - Bili ste dobri. Ne zaboravite, još ništa niste uradili.

Pogledajte kako je to izgledalo.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track