PIKSI OTKRIO DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA SVOJE PORODICE KOJE JE MALO KO ZNAO: Stojković ispričao kakav odnos ima sa zetom, dok će mnoge iznenaditi kako se ophodi prema UNUCI!
Foto: Privatna Arhiva

ZANIMLJIVO

PIKSI OTKRIO DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA SVOJE PORODICE KOJE JE MALO KO ZNAO: Stojković ispričao kakav odnos ima sa zetom, dok će mnoge iznenaditi kako se ophodi prema UNUCI!

Fudbal -

Porodica Dragana Stojkovića važi za jednu od najskladnijih, a zasluge osim Piksiju delom pripadaju i njegovoj supruzi Snežani.

Njih dvoje su po tradiciji leto proveli na jugu Francuske, i tamo se svake godine vraćaju pre svega zbog dobre klime i mirnog mora.

- Odmor jeste bio kratak, ali uspeli smo barem malo da se odmorimo. Iako sada kada imamo dve unuke, jednu od tri godine, drugu od tri meseca to i nije tako lako (smeh). Izbor je pao na jug Francuske, jer nas za taj deo vezuju lepe uspomene još iz perioda kada smo živeli tamo, dok je Dragan igrao za Marselj. Igrali smo se sa unukom Indijom Rouz na plaži, tako da smo imali aktivan odmor s njom - priča Snežana.

foto: Profimedia

Piksi i supruga Snežana postali su pre nekog vremena ponovo baka i deka, pa su se osvrnuli na tu ulogu.

- Presrećni smo što smo dobili još jednu unuku, to je osećaj koji ne može da se opiše. Uživamo u ulogama deke i bake, snalazimo se zaista prelepo. Uživamo u svemu tome - navodi ''Piksi.''

Ko je razmazio Indiju Rouz, a ko će razmaziti Kasiju Ginzu?

Snežana: Indija Rouz za sada nije razmažena i prilično smo strogi prema njoj, ali za Kasiju sam sigurna da će je mama razmaziti jer je ne ispušta iz naručja.

Iako se očevi teško odvajaju od svojih naslednica, čini se da se odlično slažete sa zetom i njegovom porodicom. Da li je bilo teško mezimicu Anju “pustiti da odraste”?

- Znamo jednu činjenicu, a to je da vreme prolazi i da deca prolaze određeni put i sazrevaju. Tako da je moralo da dođe do toga da svoju decu pustimo da odrastu. Imamo odličan odnos sa zetom i njegovom porodicom.

Kurir sport / Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track