BEZ STRAHA NA BAJERN Vladan Milojević: U našoj grupi nismo favoriti, ali ne treba bilo koga da se plašimo (FOTO)
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

LIGA ŠAMPIONA

BEZ STRAHA NA BAJERN Vladan Milojević: U našoj grupi nismo favoriti, ali ne treba bilo koga da se plašimo (FOTO)

Fudbal -

Specijalni izveštač Kurira iz Minhena: Aleksandar Radonić

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević tvrdi da njegova ekipa nema strah od Bajerna, iako je iskazao ogromnu poštovanje prema klubu iz Minhena.

Milojević je pomenuo i da mu mnogo znače reči Vlade Jugovića koji je preko Kurira pružio podršku crveno-belima. - Srećni smo i zadovoljni, radili smo naporno od jula da bismo došli do Lige šampiona. Sam ulazak među 32 je nešto najlepše za klub, ali i za trenera. Uvek postoji pritisak, živimo sa tim. Bilo mi je sasvim nebitno koje ćemo protivnike dobiti jer imam respekt za svaku od 31 ekipe - kazao je Milojević i dodao:

- Da izađemo, da odigramo, da uživamo. Igramo protiv renoniranog protivnika, koji je pretendent za trofej. U našoj grupi nismo favoriti, ali ne treba bilo koga da se plašimo. Videćemo koliko će to biti u redu na kraju utakmice.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Rodićeva povreda poremetila je planove Crvene zvezde. - Mislili smo da Rodić eva povreda u prvi mah nije teža, ali... Imam dobar roster, svi ostali su spremni. Videćemo koje igrače ću izvesti.

Crvena zvezda je 1991. pobedila Bajern u Minhenu. - Istoriju treba ostaviti gde jeste, samo po sebi da smo učesnik Lige šampiona dosta govori. Manje ću pričati igračima, svesni su oni kako sutra treba igrati.

Vlada Jugovića je preko Kurira pružio podršku fudbalerima Crvene zvezde i Vladanu Milojeviću. - Sigurno nam znači podrška od Vlade Jugovića, velikog igrača i velikog čoveka. I drugi iz te generacije su nas podržali. To je lepa stvar, da su naše legende uz nas.

Nema straha kod Milojevića, ali Bajern ima fantastičan skor na Alijanc Areni, Romi su dali četiri, Benfiki pet golova. - Stvarno nemam čega da s eplašom. Fudbal je igra od 90 minuta, posle toga život ide dalje. Bajern ima veliku istoriju, na nama je da damo sve od sebe - istakao je Milojević.

kurir.rs / A.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track