NEĆU DA IGRAMO OVAKAV FUDBAL! Konte BESAN posle remija Intera i Slavije
Foto: EPA/PETER POWELL

LIGA ŠAMPIONA

NEĆU DA IGRAMO OVAKAV FUDBAL! Konte BESAN posle remija Intera i Slavije

Fudbal -

Trener Intera iz Milana Antonio Konte bio je veoma nezadovoljan posle remija (1:1) svoje ekipe sa Slavijom iz Praga na startu Lige šampiona.

Inter je već u prvom kolu Lige šampiona napravio kiks koji će teško nadoknaditi u nastavku grupe F u kojoj su i Barselona i Borusija Dortmund.

"Nismo nalazili prava rešenja, i ja sam za to kriv. Ja! Slavija nas je napala sa intenzitetom, a mi se pod tim pritiskom nismo snašli i to je moja odgovornost!", iskren je bio strateg "nerazura".

Milanski tim je kod kuće remizirao sa Slavijom iz Praga - bilo je 1:1, Česi su do samog finiša i vodili golom Olajinke iz 63. minuta i imali kontrolu utakmice...

"Mogli smo da učinimo mnogo više, ali je moja krivica što nismo. Mi treniramo na jedan način, a to što treniramo ne izgleda uošte kao današnje izdanje. Moramo takođe da popravimo karakter, da ostanemo smireni u stresnim situacijama, pa ćemo odatle moći da napredujemo", dodao je Konte.

Upitan dali je Romelu Lukaku mogao da učini više na meču protiv Čeha, bivši trener Čelsija i Juventusa rekao je samo sledeće:

"Neću izdvajati pojedince pošto je ceo tim kriv za poraz. Ova grupa mora da nastavi da se trudi i radi kako bi poboljšala našu igru. Zato su doveli mene", zaključio je Italijan.

U grupi u kojoj je Zvezda večeras (18.55) igraju Olimpijakos i Totenhem. Vruć je teren u Pireju, ali Totenhem je finalista Lige šampiona - kvota na keca je 3,90, na iks 3,50, a na dvojku 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Totenhem.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track