Najnovije vesti

NIJE BIO PENAL! Jirgen Klop BESAN: Mogao bih da kažem mnogo stvari...
Foto: EPA/CIRO FUSCO

LIGA ŠAMPIONA

NIJE BIO PENAL! Jirgen Klop BESAN: Mogao bih da kažem mnogo stvari...

Fudbal

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop ocenio je da je sudija pogrešio kada je dosudio penal za Napoli u završnici utakmice u Ligi šampiona.

"Mogao bih da kažem mnogo stvari o tom penalu, ali onda bih izgledao kao loš gubitnik. Možda nisam najbolji kada gubim, ali nisam loš. Takve odluke donese ljudi, oni odličuju šta je greška. Ne znam šta da kažem, to je bilo odlučujući trenutak", rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

Liverpul je sinoć izgubio od Napolija sa 0:2, golovima Drisa Meretensa iz penala u 82. minutu i Fernanda Ljorenetea u drugom minutu nadoknade vremena. Penal je dosudjen posle starta Endrua Robertsona na Hoseu Kaljehonu.

foto: EPA/CIRO FUSCO

"Za mene je jasno i očigledno da penal nije bio, pošto je Kaljehon skočio pre bilo kakvog kontakta. Mislim da nije bio penal. Zaista ne znam, teško je. Ali, mi to ne možemo da promenimo. Moramo da budemo kritični prema sebi, trebalo je da budemo bolji", rekao je Klop za BT Sport.

On je dodao da je njegova ekipa igrala dobar fudbal, ali da nije uspela da završi akcije i iskoristi šanse.

"Imali smo naše šanse. Bilo je situacija u kojima smo tražili slobodan udarac. Ne shvatam zašto nije slobodan udarac kada Sadio (Mane) padne, pa ustane, pa ponovo padne, pa ustane. Pomisliš: 'O čemu se radi'. Doneli smo neke odluke koje nisu bile ispravne i moramo da prihvatimo rezultat", naveo je Klop.

kurir.rs / Beta 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...