izjava

MILOJEVIĆ POSLE PORAZA U MINHENU: Gledali smo Bajern u oči, na njihovom terenu! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su danas u Minhenu od Bajerna sa 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

Golove za trijumf Bavaraca postigli su Kingsli Koman u 34, Robert Levandovski u 80. minutu i Tomas Miler u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Bajern je ovom pobedom "izbio" na prvo mesto Grupe B, dok je Zvezda poslednja, četvrta. Ranije danas Olimpijakos i Totenhem igrali su u Atini nerešeno 2:2.

Svoje impresije posle meča izneo je Vladan Milojević.

'' I pre utakmice smo rekli da je u ovoj grupi Bajern uz Totenhem favorit. Mi i Olimpijakos ćemo probati da uradimo nešto više. Znali smo da dolazimo protivniku koji je pretendent čak i na osvajanje. Predivan ambijent. Očekivali smo ovakvu utakmicu. Znali smo kako Bajern igra sa konstantnim napadima, tehnički obučenim igračima. Parirali smo u prvom poluvremenu. Mnogo lako smo gubili lopte, nismo imali rešenja za njihovu tranziciju. Imali smo par izglednih situacija. ''

Zatim je nastavio trener Zvezde.

''Drugo poluvreme, nekako sam zadovoljniji. Izmene su donele mirnoću, dobili smo bolji protok lopte u sredini terena. Primili smo naivno golove, ostaje žal za tim. Propustili smo nekoliko prilika, Bajern ima izuzetne i brze igrače koji lako rešavaju situacije. jako lako dolaze do situacije udarca na gol. Ne bih sad da kažem da imamo za čim da žalimo, ovo je Liga šampiona, idemo dalje, okrećemo se narednom rivalu.'' zaključio je Milojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track