REČ PREDSEDNIKA

TATA BAJERNA GOVORIO POHVALNO O ZVEZDI Uli Henes: Nismo imali sigurnu pobedu! A onda je podigao dodatnu buru u 'sukobu' Nojera i Ter Štegena (KURIR TV)

Fudbal -

Uli Henes (67), legendarni predsednik Bajerna koji je najavio da se povlači sa te pozicije u novembru, izazvao je veliku pažnju kada se pojavio u miks zoni na "Alijanc areni".

"Zvezda je igrala dobro, bila je neizvesna utakmica dok nismo postigli drugi gol. Tek tada smo bili sigurni da pobeđujemo", rekao je "tata Bajerna" mnogobrojnim novinarima koje je najviše interesovao "rat" na relaciji Nojer Ter Štegen.

Velika bura u nemačkim medijima traje već danima, i to, zbog prepucavanja dvojice golmana Manuela Nojera i Mark Adrea Ter Štegena. Povodom toga oglasio se i predsednik Bajerna Uli Henes koji je besan zbog stava medija prema golmanu Bavaraca.

"To je smešno. Mislim da nije dobar način na koji su minhenski mediji pristupili celoj situaciji. Mediji u zapadnim delovima zemlje ekstremno podržavaju Ter Štegena. Kao da je osvojio 17 titula na Svetskom prvenstvu", rekao je Henes.

Uli Henes će ostati upamćen po višedecenijskom vođenju Bajerna, uspesima, skandalima, utaji poreza, zbog čega je nekoliko meseci proveo u zatvoru, ali i zbog promene sistema rada tokom ovog prelaznog roka, te znatno većim izdacima u cilju dovođenja zvučnih imena i održanja na vrhu kako Bundeslige, tako i evropskog fudbala.

kurir.rs / A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track