ŠTA JE DONELA NOVA SEZONA: Ovo može samo fudbal
Foto: Profimedia

Liga šampiona

ŠTA JE DONELA NOVA SEZONA: Ovo može samo fudbal

Fudbal -

Obećava Osim starta Zvezde u elitnom takmičenju, još šest
stvari izaziva snažan utisak posle dva dana prvog kola takmičenja

SRBI KAPITENI

Lepa slika pre početak mečeva u Lionu i Amsterdamu. Na centru kapiteni - Branislav Ivanović i Dušan Tadić. Zenit s trakom na ruci već drugu sezonu predvodi sjajni srpski defanzivac. Tim iz Sankt Peterburga dobro je počeo učešće u LŠ, jer se iz Liona vratio s bodom (1:1).

Dušan Tadić dobio je kapitensku traku u Ajaksu, koji je pregazio Lil na startu elitnog takmičenja (3:0).

foto: Profimedia

BARSA I REAL - 0 GOLOVA

Nikad u istoriji Lige šampiona nije se desilo da u jednom kolu grupne faze Barselona i Real ne postignu nijedan gol! Nezamislivo je to bilo, do ove nedelje. Real je izgubio od PSŽsa 3:0, a Barsa igrala 0:0 sa Dormutndom.

DINAMO I SALCBURG - 10 GOLOVA

Prosto nestvarno deluje podatak da su Dinamo i Salcburg dali deset golova u 1. kolu Lige šampiona! Posebno je impresivan učinak hrvatskog kluba, koji je ponizio Atalantu. Pobedili su Zagrepčani sa 4:0, a mogli suda daju i još dva-tri gola nemoćnim Italijanima. Salcburg je uništio Genk (6:2) i time pokazao da nije više mali klub.

Finalisti kiksnuli

Od Liverpula i Totenhema nismo videli ništa na premijeri. Doduše, nismo videli ništa od njih ni u finalu Lige šampiona. Osvajač trofeja lako je položio oružje pod Vezuvom. Napoli je pobedio Liverpul (2:0) i najavio da ove godine planira da prođe dalje od grupne faze elitnog takmičenja.

Totenhem se provukao u Atini! Iako su „pevci“ vodili sa 2:0, mogu da pevaju što su uzeli bod (2:2), jer ih je Olimpijakos razbio.

Kurir.rs / Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track