izjave posle meča

FUDBALERI PARTIZANA JEDNOGLASNI POSLE REMIJA: Mnogo nam je žao, trebalo je da pobedimo! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da je njegova ekipa trebalo večeras da pobedi AZ u Ligi Evropa zbog brojnih stvorenih prilika.

"Morali smo da pobedimo, tako bismo uhvatili ozbiljan zalet. Nažalost samo je 2:2, ali ima još mnogo da se igra. Mnogo nam je žao jer bi nas tri boda dobro pogurala", rekao je Tošić za RTS posle utakmice u Beogradu.

Partizan je na svom stadionu igrao 2:2 sa AZ Alkmarom na početku grupne faze Lige Evropa Gosti su poveli, a potom i dobili crveni karton, pa je Partizan preorkenuo. Crno-beli ipak uprkos brojnim šansama nisu uspeli da pobede.

"Nismo uspeli da zadržimo prednost, nažalost. Imali smo veoma mnogo lepih šansi. Ovo je ozbiljno evropsko takmičenje u kom moraju da se koriste šanse. Svaka mora da bude gol ako želite povoljan rezultat", kazao je Tošić.

Bojan Ostojić je rekao da je njegovoj ekipi veoma teško.

"Svima nam je teško jer smo ispustili pobedu. Toliko šansi smo propustili, a primili dva gola iz tri njihove prilike. Bili smo bolji, kvalitetniji i moramo da se pogledamo u svlačionici i vidimo šta nije u redu", rekao je Ostojić.

On je naveo da ekipa može da bude i zadovoljna.

"Možemo da budemo i zadovoljni jer stvaramo šanse protiv dobre i disciplinovane ekipe. Sve je bilo u našim nogama, žalimo zbog ispuštene pobede", dodao je Ostojić.

Bojan Ostojić je posebno zahvalio deci koja su u velikom broju sa tribina bodrila Partizan i istakao: "Žao mi je i zbog njih što nismo pobedili".

Mančester junajted je u drugoj utakmici te grupe rezultatom 1:0 pobedio Astanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track