RONALDO IZJAVIO DA VIŠE VOLI SEKS S NJOM NEGO GOLOVE Sad nam je jasno i zašto: Georgina izdominirala na gala zabavi u Madridu! VIDEO
Foto: Profimedia

Zanosna Geo

RONALDO IZJAVIO DA VIŠE VOLI SEKS S NJOM NEGO GOLOVE Sad nam je jasno i zašto: Georgina izdominirala na gala zabavi u Madridu! VIDEO

Fudbal -

Georgina Rodrigez je razlog zašto Kristijano Ronaldo više voli seks nego golove.

Portugalski fudbaler je bar tako odgovorio na pitanje, šta je bolje. A nakon gala zabave u Madridu svima je jasno na šta je Kristijano mislio kada je to izjavio.

Georgina Rodrigez (25) je još jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najzgodnijih žena na svetu. Poznati kozmetički brend je organizovao zabavu povodom svog 30. rođendana, gde je Georgina bila zadužena da uruči jednu nagradu.

Iako su mnogi drugi dobili nagrade, svi su posle večere pričali samo o njoj.

Georgina je nosila dugu, svetlucavu haljinu s dubokim izrezom, koja je isticala njenu zanosnu figuru.

Na zabavu je došla sama jer je Kristijano imao obaveze u Juventusu. Odmah po završetku zabave je odletela u Torinu gde su je čekali Ronaldo i deca.

Kristijano Ronaldo je nedavno dao veliki intervju voditelju Pirsu Morganu za emisiju "Dobro jutro Britanijo". Na pitanje da li je njegov najbolji gol, onaj makazicama u Ligi šampiona, bolji od seksa, Kristijano nije imao dilemu.

- Da li je bolji od seksa? Ne, barem ne s mojom Georginom. To nikako. Naravno da sam zaljubljen u nju. Venčaćemo se jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce i ona meni.

Mi u potpunosti razumemo njegove reči.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track