U HUMSKOJ 1 NAJAVLJUJU NAPAD NA DUPLU KRUNU: Zvezda je razotkrivena! Ne može se na Partizan lažnom taktikom i bez municije
Foto: Starsport©

ODJECI VEČITOG DERBIJA

U HUMSKOJ 1 NAJAVLJUJU NAPAD NA DUPLU KRUNU: Zvezda je razotkrivena! Ne može se na Partizan lažnom taktikom i bez municije

Fudbal -

Funkcioneri Partizana Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Vladimir Vuletić složili su da je pobeda u 161. večitom derbiju apsolutno zaslužena i najavili pohod Partizana na "duplu krunu".

- Čestitam igračima Partizana i stručnom štabu na izvanrednoj igri, bili smo mnogo bolji. Malo sam se plašio neiskorišćenih šansi, ali je Partizan suvereno i sigurno pobedio. Derbi se pamti, ovi igrači upisali su sebe u istoriju kluba velikom pobedom - rekao je Vučelić za TV Partizan.

Generalni direktor Miloš Vazura izdvojio je mladog Filipa Stevanovića iz celog, kako je naglasio sjajnog tima.

- Znali smo da će biti ovakva utakmica. Bili smo bolji svih 90 minuta, Zvezda nije šutnula u okvir gola. Rekao sam treneru Miloševiću da će izmene napraviti razliku. Savo radi sjajan posao - poru;io je Vazura.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nije skrivao zadovoljstvo epilogom derbija.

- Inđija je držala Zvezdu za grlo do 90. minuta. Kada neko izađe sa lažnom taktikom 3-5-2, a igra 5-3-2, kada jedini šut u okvir gola bude onaj poništeni gol posle faula nad Stojkovićem, to pokazuje da su neke stvari u Superligi razotkrivene - poručio je Vuletić.

On ne skriva optimizam kada je nastavak takmičenja u Superligi u pitanju

- Javnost u Srbiji mora da zna da je Partizan ostvario veliku pobedu, koja podrazumeva časnu,iskrenu i borbu sa identitetom za "duplu krunu" koju

želimo i nećemo odustati. Partizan nema razlog da odustane bez obzira što igra u ovakvom takmičenju - izričit je Vladimir Vuletić.

Kurir sport, Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track