ČLAN SUDIJSKE KOMISIJE FSS KATEGORIČAN: Zvezdi poništen ČIST gol u večitom derbiju! Evo zašto je trebalo priznati pogodak Milunovića (VIDEO)
Foto: Printskrin

CRVENO-bELI OŠTEĆENI PO RADOJIČIĆU

ČLAN SUDIJSKE KOMISIJE FSS KATEGORIČAN: Zvezdi poništen ČIST gol u večitom derbiju! Evo zašto je trebalo priznati pogodak Milunovića (VIDEO)

Fudbal -

Iz Crvene zvezde su grmeli na sudija Srđana Jovanovića jer je poništio gol Nemanje Milunovića u 161. večitom derbiju.

U drugom poluvremenu, pri rezultatu 0:0, Jovanović je poništio gol Milunovića zbog navodnog prethodnog prekršaja Žandera nad golmanom Vladimirom Stojkovićem.

Ta odluka digla je veliku buru u javnosti, naročito u njenom crveno-belom delu. Iz Zvezde kategorično tvrde da im je poništen "čist" gol, a sa tom ocenom se složio i Igor Radojičić, član Sudijske komisije FSS.

"U ovoj situaciji Stojković nije imao kontrolu nad loptom, igrač u crveno-belom dresu, koji po pravilima u tom slučaju sme da ulazi u duel sa njim, igrao je loptom. Ljudi se vode starim pravilima, kada je golman bio zaštićen", rekao je Igor Radojičić za TV Arena sport.

"Nije bilo prekršaja, ovo je bio ispravan start i trebalo je priznati gol. Ne znam iz kog razloga se sudija izvukao iz kaznenog prostora i bio poprilično daleko. Mislim da je igrač Zvezde dirao loptu, golman nema kontrolu, tako da u ovoj situaciji to što je peterac, golmanov prostor, ništa ne znači", odgonetnuo je Radojičić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track