SPREMNE NOVČANE SANKCIJE: Zvezda igrače udara po džepu zbog očajne predstave u derbiju!
Foto: @starsport

SAZNAJEMO

SPREMNE NOVČANE SANKCIJE: Zvezda igrače udara po džepu zbog očajne predstave u derbiju!

Fudbal -

Osramotili klub: U ponedeljak će čelnici prvaka Srbije i učesnika Lige šampiona odlučiti o visini kazni za fudbalere posle poraza od Partizana u derbiju

Rukovodstvo Crvene zvezde novčano će kazniti fudbalere i stručni štab posle kriminalne predstave u 161. večitom derbiju i poraza od Partizana (0:2).

Čelnici crveno-belih ništa ne žele da lome preko kolena, već su za ponedeljak zakazali sastanak Upravnog odbora, kada će biti odlučeno i koliko će iznositi kazna.

Dan posle derbija čelnici Crvene zvezde Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela imali sastanak s fudbalerima, trenerom Vladanom Milojevićem i članovima njegovog stručnog štaba. Svima je skrenuta pažnja da Zvezda sebi ne sme da dopusti onakvu igru kakva je prikazana u derbiju protiv Partizana. Da se spremaju novčane kazne i da su akteri spremni za njih, potvrdio je i trener Vladan Milojević u obraćanju novinarima u utorak.

foto: @starsport

- Biće kazni sigurno! Uprava će udariti po džepu fudbalere i trenere. Rukovodstvo će se sastati u ponedeljak i doneti odluku o tome. Pojedinci očigledno nisu svesni veličine dresa i grba koji nose. Plate, premije i bonusi su redovni, a mišljenje čelnika je da treba primeniti i kaznene novčane mere, s obzirom na očajnu predstavu u derbiju. Svako snosi odgovornost u okviru onoga čime se bavi i šta radi - rečeno je Kuriru iz Crvene zvezde.

I navijači su rekli svoje. U utorak veče ispred ulaza u upravu kluba, na trafostanici napisan je grafit „Kad se premije dele za svaku sitnicu, udrite ih po džepu za ovu sramnu utakmicu“.

foto: Privatna Arhiva

Senzacija Kolčestera

ZVEZDO, EVO KAKO SE POBEĐUJE TOTENHEM

Engleski Totenhem, rival Crvene zvezde u Ligi šampiona, nalazi se u očajnoj formi. Tim čija vrednost iznosi čak 984.000.000 evra ispao je iz trećeg kola FA kupa Engleske od Kolčester junajteda posle penala.

Četvrtoligaš se hrabro borio protiv favorita i posle regularnog dela izvukao 0:0. Na kraju, Kolčester je slavio rezultatom 4:3 u penal seriji. Crvena zvezda i Totenhem igraju svoj prvi međusobni meč 22. oktobra u Londonu, a onda drugi 6. novembra u Beogradu.

Posle niza sjajnih rezultata Sevilja je izgubila kod kuće protiv Reala, i večeras (19.00) na gostovanju Eibaru želi pobedu koja bi je zadržala u vrhu tabele. Kvota na dvojku je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Sevilja.

Kurir.rs / Aleksandar Radonić

Foto: @Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track