HUMANOST NA PRVOM MESTU: FK Crvena zvezda se priključila akciji ''Čep za hendikep''
Foto: Kurir

BRAVO!

HUMANOST NA PRVOM MESTU: FK Crvena zvezda se priključila akciji ''Čep za hendikep''

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda pridružio se humanitarnoj akciji "Čep za hendikep".

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izjavio je da je ponosan što klub može da pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

"Još jedna u nizu humanitarnih akcija koje Crvena zvezda priređuje sa ciljem da postigne ono što ugledom i statusom predstavlja u zemlji i svetu. Želja nam je da i ova akcija prođe uspešno i da brojnost naše publike doprinese što boljim rezultatima. Nadam se da će ovaj poduhvat pomoći onima kojima je najpotrebnije, a verujem da će Zvezda imati veliki doprinos u tome", rekao je Mijailović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Osnivač organizacije "Čep za hendikep" Zoran Martinov istakao je da mu je drago što se tako veliki klub pridružio akciji.

"Crvena zvezda ima mogućnost da prikupi ogroman broj ljudi na jednom mestu i time nam olakša prikupljanje čepova, a sa ovom saradnjom ćemo uspeti da ostvarimo neke od ciljeva još brže nego što smo planirali. Ovom prilikom želim da pozovem sve navijače Crvene zvezde i ostalih klubova da se priključe akciji, jer ništa ne gube, a mogu mnogo da nam pomognu." rekao je Martinov.

Na terenu Omladinske škole postavljene su kutije gde zainteresovani mogu donirati čepove, a u budućnosti će i pre svake utakmice na ulazu biti smeštene kutije kako bi se što više navijača priključilo akciji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track