KLEPTOMAN! FRANCUSKI REPREZENTATIVAC LOPOV: Ćornuo roleks vredan 70.000 evra saigraču u svlačionici pa popio otkaz!
Foto: EPA

SRAMOTA

KLEPTOMAN! FRANCUSKI REPREZENTATIVAC LOPOV: Ćornuo roleks vredan 70.000 evra saigraču u svlačionici pa popio otkaz!

Fudbal -

Kleptoman! Talentovani igrač Nice Lamina Dijabi-Fadiga u svlačionici ukrao skupoceni sat saigraču Kasperu Dolbergu, pa mu je klub spremio šut-kartu.

Veliki skandal potresa francuski fudbal! Konkretno, radi se o krađi skupocenog sata u svlačionici fudbalera Nice.

Danac Kasper Dolberg prijavio je policiji da mu je iz svlačionice nestao sat „roleks“ vredan 70.000 evra. Glavni osumnjičeni je njegov saigrač, mladi reprezentativac Lamine Dijabi-Fadiga. Klub je pokušao da zataška ceo slučaj, ali su novinari Ekipa objavili aferu koja je poslednjih dana pravi hit u Francuskoj.

foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Kasper Dolberg, kada je ustanovio da mu je ukraden sat, nije želeo da izađe na teren dok mu se ne vrati dragocena stvar. Incident se desio nedavno tokom jutarnjeg treninga, kada je Danac otišao kod klupskog lekara zbog stomačnih problema. Kad se vratio u svlačionicu, sata više nije bilo. Njegovi saigrači bili su zatečeni, ali su svi, zajedno sa trenerom Patrikom Vijerom, ostali u svlačionici.

Danac je došao u Nicu ovog leta za 20.000.000 evra i postao najskuplji fudbaler u istoriji kluba. Predsednik kluba Žan-Pjer Rivije odbio je da sprovede internu istragu, čak je pretio Kasperu kaznom zbog kršenja discipline, pa se Dolberg obratio policiji, koja je brzo rešila slučaj. Sumnja je pala na Lamina Dijabi-Fadigu. Klub je već reagovao, veruje se da je krađa rasvetljena, a fudbaler koji je u Nici od omladinskih dana i koji ima samo 18 godina dobiće otkaz.

foto: Shutterstock

Nepromišljen potez

DIJABI UNIŠTIO KARIJERU

Lamina Dijabi-Fadiga je poreklom iz Gvineje, igra za mlade francuske selekcije, a prošle godine je debitovao za Nicu i odigrao šest mečeva u Lig 1. Smatraju ga za jednog od najtalentovanijih igrača Francuske, a sada, posle suspenzije, kada dobije otkaz, teško da će neki od boljih klubova želeti da ga angažuje. Njega čeka i suđenje, jer će Dolberg tražiti nadoknadu štete.

Obrukao se

DOSENA KRAO GARDEROBU

Da pojedini fudbaleri vole da kradu, pokazuje i primer Italijana Andree Dosene. On je pre četiri godine uhapšen u Londonu u tržnom centru „Herods“, gde je krao garderobu sa svojom devojkom. Italijanski fudbaler je u Engleskoj igrao za Liverpul i Sanderlend, dok je u Italiji nosio dres Verone, Treviza, Udinezea, Napolija i Palerma.

foto: Profimedia

Veliki istanbulski derbi igra se večeras od 19.00, kada Galatasaraj dočekuje Fenerbahče. Fener se podigao posle očajne prošle sezone, dok Galata ima dosta problema na početku nove. Kec je 2,25, iks 3,40, a dvojka na Fener 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Galatasaraj - Fenerbahče.

Kurir.rs / Aleksandar Radonić

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track