TUMBO, GLEDAŠ LI OVO? Danijel Aleksić dao dva gola u pobedi Bašakšehira u Turskoj! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

pala i asistencija

TUMBO, GLEDAŠ LI OVO? Danijel Aleksić dao dva gola u pobedi Bašakšehira u Turskoj! (VIDEO)

Fudbal -

Srpski fudbaler i potencijalni reprezentativac blistao u pobedi kluba iz Istanbula nad Rizesporom od 5:0

Maestralnu partiju pružio je srpski fudbaler Danijel Aleksić (28) u dresu Bašakšehira protiv Rizespora u jednom od derbija turske lige. Klub iz Istanbula slavio je ubedljivo rezultatom 5:0, a dva gola postigao je Danije Aleksić.

Srbin je načeo mrežu Rizea u 17. minutu, potom je bio asistent kod drugog gola Gulbrandsena, a onda je još jednom bio precizan povećavši vođstvo na 3:0. Do kraja utakmice pogađali su još Kriveli i Kaveči.

foto: Starsport©

Bašakšehir, klub za koji navija predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, sada se nalazi na šestom mestu na tabeli sa osam bodova, pet manje od vodećeg Alanjaspora koji ima utakmicu manje.

Utakmica između Bašakšehira i Rizea bio je i okršaj dvojice srpskih fudbalera. Danijel Aleksić bio je uspešniji od Marka Šćepovića koji je zamenjen posle prvog poluvremena.

- Odlična partija za nas. Idemo ka vrhu tabele posle nešto slabijeg starta. Nadam se da ćemo igrati sve bolje i bolje - rekao je za Kurir Danijel Aleksić, koji je na kraju ovog prelaznog roka došao u Bašakšehir iz Al Ahlija.

U Saudijskoj Arabiji igrao je samo tri meseca posle čega se vratio u Tursku i potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Istanbula.

Danijel Aleksić igra na poziciji ofanzivnog veznog, a do sada je upisao dva meča za reprezentaciju Srbije.

Kurir sport

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track