CRVENO-BELI SLAVILI U ŽITKOVCU KOD ZVEČANA: Mališani Zvezde ponovo osvojili Trofej Miloša Krasića
Foto: Profimedia

LEPO DRUŽENJE

CRVENO-BELI SLAVILI U ŽITKOVCU KOD ZVEČANA: Mališani Zvezde ponovo osvojili Trofej Miloša Krasića

Fudbal -

Turnir u Žitkovcu kod Zvečana na severu Kosova, "Trofej Miloša Krasića", na kojem su učestvovali fudbaleri rođeni 2009. godine, osvojili su mališani beogradske Crvene zvezde.

Dečaci srpskog najtrofejnijeg kluba bili su najuspešniji na turniru na kojem je učestvovalo 16 ekipa sa Kosova i iz centralne Srbije.

Pobedama u grupi, a potom i u nokaut fazi, mališani Crvene zvezde izborili su se za finale gde su nakon boljeg izvođenja penala opravdali ulogu favorita i drugu godinu zaredom bili najbolja ekipa na ovom turniru, prenosi Kosovo onlajn.

Drugo mesto zauzeli su njihovi vršnjaci iz Zaječara, dok je bronzano odličje pripalo dečacima iz Fudbalskog kluba Partizan iz Beograda.

Junak finalne utakmice, golman Zvezde Aleksandar Kahriman, poneo je i zvanično epitet najboljeg golmana turnira, dok je pehar za najboljeg igrača otišao u ruke Ivana Veljkovića iz Zaječara.

Najviše puta je protivničku mrežu zatresao Relja Dragosavljević iz pobedničke ekipe, a najbolji poštovaoci fer pleja bili su mališani FK "Pazar juniors" iz Novog Pazara.

Za najuspešnije pojedince i ekipe organizatori ovog turnira, OFK "Dif" iz Kosovske Mitrovice, uz pomoć bivšeg reprezentativca Srbije Miloša Krasića, obezbedili su vredne nagrade, a organizaciju su finansijski pomogli i brojni privatni preduzetnici iz Kosovske Mitrovice.

Ovogodišnji turnir okupio je više od 250 mališana.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track