MILUNOVIĆ PRED OLIMPIJAKOS: Jesmo braća, ali idemo na pobedu
Foto: Starsport©

JEDVA ČEKAJU DA POČNE MEČ

MILUNOVIĆ PRED OLIMPIJAKOS: Jesmo braća, ali idemo na pobedu

Fudbal -

Crvena zvezdu je trijumfom nad Mačvom (3:1) pokazala da u dobrom raspoloženju dočekuje grčki Olimpijakos u utakmici koja će biti odigrana u utorak od 21 čas.

Defanzivac Zvezde Nemanja Milunović ističe da crveno-beli uvek imaju najviše ciljeve, bez obzira na takmičenje koje igraju.

- Od kada smo na žrebu saznali da ćemo se susresti sa Olimpijakosom, svi sa nestrpljenjem iščekujemo tu utakmicu. Očekujem fenomenalnu atmosferu, sve će biti crveno-belo, a bratstvo između ova dva kluba je nadaleko poznato. Ipak, na terenu ćemo se truditi da kao Crvena zvezda damo sve od sebe da dođemo do pobede i prvih bodova u grupi ove sezone. Analizirali smo protivnika, znamo odakle preti najveća opasnost, ali i koje su slabe tačke grčkog velikana - rekao je Milunović.

Zvezda ispred sebe ima vrlo gust raspored, s obzirom na takmičenje na tri fronta, ali stameni štoper Crvene zvezde ističe da to dodatno motiviše izabranike Vladana Milojevića.

- Crvena zvezda u svakom trenutku ima najviše ciljeve. Ne smeta nam takmičenje na tri fronta, već nas dodatno motiviše. Bitna nam je Liga šampiona, a pretendujemo i na titulu i osvajanje kupa, tako da smo fokusirani na sve izazove koji nas očekuju. Izvukli smo pouke iz večitog derbija i znamo šta ne sme da nam se dešava. Poraz od Partizana nas je trgao i uveren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu u utorak, te da će navijači uživati - ističe defanzivac.

Milunović očekuje pune tribine i sjajnu atmosferu u utorak.

- Za velike utakmice nema potrebe posebno zvati navijače. Uveren sam da će biti pun stadion. Delije znaju da su naš "dvanaesti igrač" u svakom trenutku, a ovoga puta će tu biti i navijači Olimpijakosa. Sve to je samo dodatni podstrek za nas da se na terenu pokažemo što bolje i ostvarimo pozitivan rezultat - zaključuje Milunović.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track