CRVENA ZVEZDA VEČERAS (21.00) DOČEKUJE GRKE U LIGI ŠAMPIONA: Nema prijateljstva, Olimpijakos mora pasti!
Foto: Starsport©, Profimedia

EVROPO, EVO NAS

CRVENA ZVEZDA VEČERAS (21.00) DOČEKUJE GRKE U LIGI ŠAMPIONA: Nema prijateljstva, Olimpijakos mora pasti!

Fudbal -

U igri 2,2 miliona evra Utakmica je specifična zbog odnosa navijača, ali tražiću od igrača da sve to ostave po strani, jasan je Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević veruje da će njegovi fudbaleri večeras (21.00, RTS 1) odigrati dobru utakmicu protiv Olimpijakosa, koja će doneti pobedu i prve bodove u Ligi šampiona. Odnosi između navijača dva kluba su i više nego bratski, ali je strateg crveno-belih poručio da to treba staviti u drugi plan zarad interesa Crvene zvezde.

Pobeda u Ligi šampiona donosi 2,2 miliona evra, ali više od novca Crvenoj zvezdi je imperativ da pobedi i iskupi se za loš rezultat iz večitog derbija.

- Trudićemo se da damo sve od sebe, kao i prošle godine. Sada smo malo i iskusniji. S druge strane, mislim da nam je potrebno da budemo koncentrisani svih 90 minuta, jer u ovakvim utakmicama jedna greška i pad koncentracije može da odluči. Imam veliko poverenje u ovaj tim i igrače. To su dobri, kvalitetni i vredni momci - rekao je Vladan Milojević, a potom se dotakao bratskih odnosa između navijačih grupa Delije i Gejt 7:

- Utakmica je definitivno specifična zbog prijateljstva navijača. Fokusiran sam na igru i na ono za šta sam odgovoran. Tražiću od mojih igrača da okolnosti stave sa strane. Moraju da misle samo na teren, jer ne smemo da gubimo koncentraciju. U suprotnom to može da nas košta.

Na pitanje Kurira šta misli o „legiji stranaca“ koju ima Olimpijakos i gde je klub iz Pireja najjači, Vladan Milojević nije želeo da konkretno odgovori, iako je sasvim sigurno locirao problem.

- Imaju samo tri Grka u startnih 11, ostalo su sve stranci. Preovladavaju Portugalci i Španci, vezani su za to tržište. Imaju moć da dovode velika imena. Ne mogu da izdvojim jednog ili dvojicu igrača. Imaju jasan stil igre, teško da će bilo šta promeniti. Trener Martins forsira agresivan stil na svakom delu terena - bio je jasan Milojević.

Bratski DELIJE I GEJT 7U ISTOJ KOLONI

Više hiljada navijača Olimpijakosa juče je stiglo iz Atine u Beograd. Kako Kurir saznaje, Delije i Gejt 7 danas će zajedno krenuti na utakmicu. Bratski.

Marakana nije rasprodata OSTALO 6.000 KARATA

Crvena zvezda nije prodala sve karte za utakmicu protiv Olimpijakosa i sasvim je sigurno da će ih biti u prodaji i danas, na dan utakmice. Pitanje je da li će stadion biti popunjen.

- Situacija s kartama se brzo menja, ali prema našim podacima, ostalo je još oko 6.000 neprodatih karata - rekla je Tatjana Šajković iz PR sektora Crvene zvezde.

Od žreba za grupe Lige šampiona znalo se da će Zvezdi za evropsko proleće biti najvažniji meč s Olimpijakosom kod kuće koji se igra večeras od 21.00. Kvota na keca na Marakani je 2,95, iks je 3,20, a dvojka 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Olimpijakos.

(Kurir.rs / Aleksandar Radonić / Foto:Starsport©, Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track