MESI SE OPORAVIO, SPREMAN I DEMBELE: Barsa u najjačem sastavu na zahuktali Inter!
Foto: AP

LOŠE VESTI ZA KONTEA

MESI SE OPORAVIO, SPREMAN I DEMBELE: Barsa u najjačem sastavu na zahuktali Inter!

Fudbal -

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi oporavio se od povrede prepona pred meč sa Interom u Ligi šampiona, objavio je katalonski klub.

Argentinac je juče trenirao zajedno sa saigračima, isto kao i Usman Dembele, koji je takođe u prethodnom periodu imao problema sa povredom.

Pitanje je samo da li će trener Ernesto Valverde da rizikuje i prvu zvezdu tima uvrsti u startnu postavu u sutrašnjem meču na Nou Kampu.

foto: AP

Novopečeni dobitnik FIFA nagrade za najboljeg fudbalera u godini povredio se pre više od nedelju dana u duelu sa Viljarealom, tek što je izašao iz još jedne povrede lista leve noge.

Još malerozniji je Dembele, pošto je za dve godine, od dolaska iz Borusije Dortmund za 105 miliona evra, često odustvovao zbog povreda.

U prvom kolu LS oba tima su remizirala, Barsa je izvukla bod na teškom

gostovanju u Dortmundu, a Inter kiksnuo kući, odigravši 1:1 sa Slavijom iz Praga, što može skupo da ga košta u nastavku takmičenja.

U grupi u kojoj se nalazi Zvezda večeras (21.00) se sastaju i Totenhem - Bajern. To je vrlo verovatno borba za prvo mesto u grupi, a kako Pevci na početku sezone ne blistaju, Nemci su favoriti - kvota na dvojku je 2,20, dok kec „plaća“ čak 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Bajern.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track