PARTIZAN DANAS (16.50) GOSTUJE ASTANI U LIGI EVROPE: Došli smo da pobedimo!
Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Idemo

PARTIZAN DANAS (16.50) GOSTUJE ASTANI U LIGI EVROPE: Došli smo da pobedimo!

Fudbal -

Izazov: Savo Milošević pred meč u Kazahstanu kaže da ne bi pristao na nerešen rezultat, te da njegovi izabranici znaju šta je potrebno za povoljan rezultat u drugom kolu Lige Evrope

Vreme je da crno-beli ostvare prvu pobedu u Ligi Evrope.

Tako pred današnji (16.50) duel sa Astanom u Kazahstanu razmišljaju navijači i svi odreda u Partizanu. S trenerom Savom Miloševićem na čelu.

Svi spremni za meč

- Ono što bih istakao jeste da su svi na okupu i spremni za utakmicu. Već smo upoznali ekipu sa svim što nas čeka i što moramo da uradimo da bismo ostvarili dobar rezultat. Biće nam potrebno mnogo trke i borbe da bismo to postigli. Ne zanima me ništa osim pobede, bez obzira na vremensku razliku, veštački teren i sve ostalo, idemo na tri boda. U ovom trenutku ne bih potpisao nerešen rezultat - rekao je Milošević, pa dodao:

- Plan je da do treninga uđemo u ritam i satnicu i mislim da smo uspeli u tome. Veći broj problema rešićemo ako budemo imali veću koncentraciju i budemo kvalitetniji. Astana ima dosta igrača koji su individualno jaki, ali pre svega je bitno da ih zaustavimo kao tim. Pokušaćemo da igramo svoju igru, mora da bude i prilagođavanja jer ne zavisi sve uvek od nas. Koliko ćemo napadati, zavisi i od protivnika, ali mi našu igru nećemo menjati.

foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Juriš na tri boda

Za izazove koje donosi današnji duel spreman je i Zoran Tošić.

- Imamo ozbiljnog protivnika koji kod kuće ima pozitivne rezultate. Radili smo naporno da dođemo do ovakvih utakmica i nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat - poručio je Bambi i najavio zanimljiv scenario za duel s Astanom:

- Ako budem strelac, a na tribinama bude neki navijač CSKA, biće mi zadovoljstvo da mu poklonim dres - istakao je Zoran Tošić pred današnji meč.

Uvek zabavno

SAVO ŠOUMEN: ZNAM PESMICU NA RUSKOM

Da u dobrom raspoloženju dočekuje utakmicu 2. kola Lige Evrope, Savo Milošević je pokazao i izjavom koja nema veze s fudbalom.

- Što se tiče ruskog, mogu da vam otpevam pesmicu, učio sam je u školi - rekao je Savo i izmamio osmehe novinara na konferenciji za medije.

Smrzavanje

TEMPERATURA OD -4 DO +15

foto: Kurir

Fudbalere Partizana, pored fudbalskih izazova, očekuju i izazovi prilagođavanja vremenskim uslovima. Pored činjenice da će igrati na veštačkoj travi, u prilog našem timu ne ide ni podatak da je temperatura prošle noći u glavnom gradu Kazahstana išla i do četiri stepena ispod nule, da će tokom dana biti i celih 15, a u vreme odigravanja utakmice padaće od početnih devet do krajnjih pet stepeni u plusu.

Reč selektora Ljubiša Tumbaković

BRAVO, ZVEZDO, NAPRED PARTIZAN

foto: Starsport©

Selektor fudbalera Srbije Ljubiša Tumbaković očekuje da crno-beli nastave s dobrim partijama.

- Partizan je postao tim, veoma je ubedljiv. U ozbiljnom je zaletu i tako treba da nastavi, čak i da podigne na viši nivo. Očekujem poletan i ozbiljan Partizan u Kazahstanu. Savo ima viziju i strategiju, to sve ide lepim tokom - istakao je Tumbaković juče u Beogradu, a ujedno i čestitao Zvezdi na pobedi u Ligi šampiona.

- Bravo! To je dobro za srpski fudbal - jasan je Tumba.

U dalekom Kazahstanu od 16.50 Partizan bije bitku koja može da mu donese mnogo u borbi za evropsko proleće. Kao domaćin, Astana je favorit s kvotom 2,25, iks je 3,10, a dvojka na crno-bele 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Astana - Partizan.

Kurir.rs/ Specijalni izveštač Nemanja Ilić Foto:Peđa Milosavljević/STARSPORT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track