SREĆAN ZBOG SRPSKIH KLUBOVA

RUKAVINA IZNENAĐEN I ASTANOM I PARTIZANOM: Ovo su reči reprezentativca Srbije posle poraza šampiona Kazahstana od crno-belih (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaler Astane Antonio Rukavina rekao je posle današnjeg poraza od Partizana da je iznenađen lošom igrom svog tima u Ligi Evrope.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Kazahstana - Nemanje Ilića

"Iznenađen sam koliko smo bili loši. Nama Evropa nije bitna, jer smo u trci za titulu, ali ovim ne opravdavam loše izdanje. Partizan je bio izvanredan. Pogotovo ta napadačka trojka, četvorka. Čestitam im na pobedi, nakon postignutog pogotka zaigrali su još bolje i stvarno bili sjajni", rekao je Rukavina.

Partizan je danas u gostima pobedio Astanu sa 2:1 u drugom kolu Grupe L Lige Evropa.

"Jako sam zadovoljan kako igraju naše ekipe u Evropi. Zvezda je dve godine u Ligi šampiona, a Partizan u Evropi je bitan takođe. Srpski fudbal konačno raste", rekao je Rukavina.

On je dodao da je u ekipi na njegovoj poziciji vreme da se istaknu mlađi fudbaleri.

"U mojim godinama je red za mladje. Ako treba da pomognem tu sam, ali zasad mislim da treba da se okrenemo mlađim bekovima. Produžio sam dve godine ovde, a nadam se da ću nakon toga završiti kod kuće karijeru. Ovde mi je lepo trenutno, gledam da što bolje odradim posao u Kazahstanu", kazao je on.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track