Najnovije vesti

SRBIJO, IMAŠ NOVE ZVEZDICE: Fudbalerke zrele za balkon
Foto: Privatna Arhiva, Dado Đilas

A SAD MALO ONE

SRBIJO, IMAŠ NOVE ZVEZDICE: Fudbalerke zrele za balkon

Fudbal

Napad na Euro… Sa čak 9:0 gol-razlikom iz samo dva meča naše devojke zauzimaju prvo mesto u grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, posle pobeda u Kazahstanu (3:0) i Makedoniji (6:0).

Čak šest golova postigle su fudbalerke Srbije u ubedljivoj pobedi (6:0) nad Makedonijom usred Skoplja i tako napravile novi korak ka Evropskom prvenstvu!

 

Od fudbalerki nismo navikli na velike uspehe, ali ove devojke iz meča u meč pokazuju da su spremne za najveća dela, pa možda i da zasene košarkašice i odbojkašice, što da ne.

 

Sutra s Austrijom

 

O tome govori i tabela kvalifikacione grupe za Evropsko prvenstvo. Uz ubedljivu pobedu iz prvog kola u Kazahstanu (3:0), a sa ovih 6:0 u Makedoniji Srpkinje zauzimaju prvo mesto, a u trećem kolu kvalifikacija odigraće prvi meč pred domaćom publikom - sutra (18.00) protiv Austrije u Nišu.

 

Pobednički selfi... Tijana Janković
Pobednički selfi... Tijana Jankovićfoto: Privatna Arhiva

Svi u Niš

 

- Devojke su na pravi način poslale pozivnicu navijačima da nas podrže u još jednom veoma važnom i teškom susretu, u prvom meču kod kuće u ovim kvalifikacijama. Uveren sam da će devojke protiv Austrije na Čairu dati sve od sebe kako bi se na kraju svi zajedno radovali - istakao je selektor Predrag Grozdanović.

 

Srpkinje su na poluvremenu vodile sa 3:0, a istim rezultatom okončan je i drugi deo meča. Golove su postigle Dina Blagojević (dva), Dejana Stefanović, Tijana Filipović i Marija Vuković (dva).

 

foto: Kurir

I fudbaleri na okupu

„ORLOVI“,UČITE OD NJIH

 

U Staroj Pazovi danas će se okupiti i fudbaleri Srbije, pred prijateljski meč sa Paragvajom u Kruševcu (10. oktobar) i kvalifikacioni u Litvaniji četiri dana kasnije.

 

Nema sumnje da su fudbalerke sada pokazale fudbalerima kako treba da se igra i pobeđuje!

Kurir sport/Goran Anđelković/Foto: Privatna Arhiva, Dado Đilas

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...