DA SE ZNA KO JE VLADAR ITALIJE: Strašan derbi u Milanu! Juventus golom Iguaina u 80. minutu srušio Inter i popeo se na prvo mesto (VIDEO)
Foto: AP

SERIJA A

DA SE ZNA KO JE VLADAR ITALIJE: Strašan derbi u Milanu! Juventus golom Iguaina u 80. minutu srušio Inter i popeo se na prvo mesto (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa pobedili su Inter u Milanu 2:1 u "Derbiju Italije" odigranom u okviru sedmog kola Serije A.

Uoči duela na "Đuzepe Meaci" prvi na tabeli je bio Inter, ali ga je osmostruki uzastopni šampion sada prestigao: Juventus ima 19 bodova, a "neroazuri" posle prvog prvenstvenog poraza u sezoni - 16.

Strateg Intera, inače legenda Juventusa, Antonio Konte nije uspeo da pomrsi računa klubu u kome se proslavio i kao igrač i kao trener.

Inter ni u šestom uzastopnom "Derbiju Italije" u Seriji A nije uspeo da savlada velikog rivala.

Torinski crno-beli su poveli već u četvrtom minutu golom Paula Dibale, ali je Lautaru Martinez u 18. izjednačio iz penala.

Vodila se velika borba, bilo je šansi na obe strane, oba rivala su pogađala okvir gola, možda je mogao da bude dosuđen još koji penal...

Odluka je "pala" u 80. minutu kada je Rodrigo Bentankur sjajno proigrao Gonzala Iguaina, a Argentinac, koji je u igru ušao 18 minuta ranije, savladao Samira Handanovića za konačnih 1:2!

Kristijano Ronaldo nije imao konkretan učinak, ali nije imao ni sreće - poništen mu je gol, pogodio je stativu...

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track