GROBARI PROTESTUJU ISPRED FSS ZBOG SUDIJSKIH KRAĐA: Danas nismo na utakmici Partizana, navijamo tamo gde se rezultat kroji!
Foto: Tviter

Neka pobedi bolji

GROBARI PROTESTUJU ISPRED FSS ZBOG SUDIJSKIH KRAĐA: Danas nismo na utakmici Partizana, navijamo tamo gde se rezultat kroji!

Fudbal -

Navijači Partizana, okupljeni u navijačku grupu "Partizanovci", protestvovala je danas ispred Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

"Partizanovci" su ispred FSS okačili transparent "Mi navijamo tamo gde se rezultat kroji" i objasnili zašto nisu na utakmici Partizana koji je u isto vreme igrao utakmicu Kupa Srbije protiv Vodojaže u Kragujevcu.

"Nakon još jednog vikenda u kome je sudijskim odlukama naš klub pokraden, a najveći rival poguran ka pobedi, Partizanovci su doneli odluku koja možda deluje čudno, ali nama se čini neophodnom.

Naime, utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Vodojaže nećemo ispratiti navijanjem na tribinama stadiona u Kragujevcu, već navijanjem ispred prostorija FSS-a u Pazovi. Zašto? Jednostavno, smatramo da Partizan svoje utakmice ne igra protiv rivala na stadionima širom Srbije, već protiv fudbalskog saveza i sudijske organizacije koji se ponašaju kao istureno odeljenje kluba koji u večitom derbiju nije uputio udarac na gol Partizana", stoji u saopštenju "Partizanovaca".

Navijači Partizana pozivaju sve istomišljenike da dignu glas protiv nepravdi.

"Isto tako, pozivamo sve iskrene partizanovce i legende kluba koji su zaposleni u FSS-u da dignu glas, da se oglase protiv nepravdi i pokušaju da svom Partizanu obezbede pošten tretman i suđenje.

Ne oglašavamo se jer je klub za koji navijamo izgubio. Poraz je sastavni deo sporta. Oglašavamo se zbog načina na koji je naš klub izgubio.

Ne želimo da vikende provodimo kao statisti u nekakvoj predstavi, već kao iskreni navijači i ljubitelji sporta koji veruju da će isključivo teren odlučivati ko je zaista bolji."

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track