NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

PA, OVO JE TOTALNI HIT! Golman Voždovca odbranio penal, krenuo da slavi, a onda se dogodilo nešto NEMOGUĆE! Ceo stadion je plakao OD SMEHA! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Teleoptika plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pošto su posle boljeg izvođenja penala eliminisali fvorizovanog superligaša ekipu Voždovca.

Partizanova filijala povela je golom Uroša Kneževića u 13. minutu meča, ali je Voždovac uspeo da okrene rezultat golovima Krasića u 46. i Živojinovića u 71. minutu meča.

Kada su svi mislili da je to konačan rezultat meča, usledio je šok ''na krovu'' pošto je Čolić izjednačio rezultat u 88. minutu, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Upravo tada dogodila se jedna neverovatna scena.

Golman Voždovca odbranio je penal i odmah počeo da slavi, u međuvremenu lopta je dobila felš i krenula ka mreži gola domaćina. Dok je golman shvatio šta se dogodilo, lopta je već bila u mreži. Na stadionu je nastao opšti smeh, niko nije mogao da veruje šta se dogodilo.

Ko zna kakav bi ishod meča bio da ovo nije bio pogodak pošto je Teleoptik na kraju ipak slavio i plasirao se u 1/8 finala Kupa Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track