MILOŠEVIĆ POSLE ŠESTICE U GROŠNICI: Savo govorio o Đoletovoj lakoći i povredama Natha i Tošića
Foto: Starsport©

PRAZNIK FUDBALA

MILOŠEVIĆ POSLE ŠESTICE U GROŠNICI: Savo govorio o Đoletovoj lakoći i povredama Natha i Tošića

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan igrom ekipe u drugom poluvremenu utakmice u Grošnici.

Crno-beli su pobedili Vodojažu 6:0 u šesnaestini finala Kupa Srbije.

"Profesionalno smo odigrali samo drugo poluvreme, ali o tome ću posebno sa igračima, a što se tiče ekipe Vodojaže, njima sve čestitke, veliki je uspeh za njih što su uopšte došli do ovog nivoa, da igraju sa Partizanom. Nije to lako za jedno selo, njima svaka čast", poručio je Milošević.

"Uvek je lepo videti mesta u kojima je fudbalska utakmica praznik, drago mi je što smo igrali upravo na ovom terenu, a ne nekom drugom i što smo omogućili ljudima ovde da vide Partizan, koji ima mnogo navijača širom Srbije. Danas nije bio pravi parametar, ali smo u dosta utakmica ove sezone pokazali da imamo ozbiljnu igru i da imamo prostora za napredak, da može još bolje, stranci pogotovo, da se naviknu jedni na druge, na ekipu i ekipa na njih. Sigurno se nećemo zadovoljiti sa ovim'', dodao je Milošević.

Đorđe Ivanović je iskoristio šansu postigavši čak pet golova!

''Od Đoleta se te stvari očekuju. Većina drugih igrača teško probija, teško se snalaze, Đole to radi lagano i zato ga imamo u ekipi. Moramo imati različite profile igrača koji rešavaju različite utakmice, danas je to bio Đole''.

Trener Partizana govorio je i o povredama Natha i Tošića.

''Trebalo bi da bude ok, nije ništa ozbiljno, Natho je već sa reprezentacijom Izraela, Tošić je dobio dva-tri dana slobodno da to zaleči, posekotina je u pitanju, nije ništa ozbiljno. Srećom po nas, imamo tu reprezentativnu pauzu narednih deset dana, imaćemo vremena da ih oporavimo i spremimo za ono što nas čeka'', zaključio je Savo Milošević.

(Sportske.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track