PARAGVAJ BEZ PRVE ZVEZDE GOSTOVAO U SRBIJI: Larisa, Kruševac je plakao što nisi došla!
Foto: Profimedia

Pih, šteta

PARAGVAJ BEZ PRVE ZVEZDE GOSTOVAO U SRBIJI: Larisa, Kruševac je plakao što nisi došla!

Fudbal -

Zvezda Mundijala 2010. Poznata navijačica nije bila na sinoćnoj utakmici u Srbiji, a u intervjuu za Kurir pre nekoliko godina otkrila je koji naš fudbaler joj je najseksepilniji

Fudbalska reprezentacija Srbije posle 16 godina je igrala na stadionu u Kruševcu. Rekli bismo - lepo. Međutim, možda je ostao žal što pod Bagdalom nije bila i najpoznatija navijačica na svetu - Paragvajka Larisa Rikelme.

Do završetka izdanja ovih novina nije bio poznat rezultat prijateljske utakmice između Srbije i Paragvaja, ali se zna da zvezda Mundijala 2010. nije došla u Kruševac, iako voli Srbiju.

Čuvena Larisa Rikelme iz svog doma u Južnoj Americi je bodrila Paragvaj, a u intervjuu za Kurir pre nekoliko godina priznala je da voli Srbiju!

- Obožavam fudbalski tim Srbije i veoma rado bih došla kod vas samo kad bi me neko pozvao - rekla je tada Larisa.

foto: Printscreen/Instagram

Nažalost, niko je nije zvao. A ruku na srce, i Kurir se kasno setio da joj uputi specijalnu pozivnicu.

- Od srpskih sportista, čula sam za Novaka Đokovića, koji je izuzetno privlačan muškarac. Znam ko je i Marko Jarić, ali najprivlačniji mi je Vladimir Stojković, golman vaše reprezentacije - iznenadila nas je poznavanjem srpskog sporta najpoznatija navijačica na svetu.

foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, Larisa Rikelme dospela je u centar pažnje svetske javnosti kad je na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi superatraktivnom pojavom na stadionu postigla da se više priča o njoj nego o Mundijalu. Njen dekolte čak je postao deo marketinga za mobilnu telefoniju.

Da se zna

VOLI SRBIJU

Pošto je postala zvezda Mundijala 2010, Larisa Rikelme tada je dospela u žižu svetskih medija. Tako je čuvena Paragvajka čak ispunila želju srpskim medijima i za „24 sata“ poslala ekskluzivne fotografije s natpisom „Napred Srbija“.

foto: 24sata

Kurir/Miloš Bjelinić

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja