Najnovije vesti

CRVENO-BELI IMAJU SVETLU BUDUĆNOST: Zvezdini najmlađi fudbaleri osvojili turnir u Rumuniji!
Foto: Zvezda.rs

BRAVO

CRVENO-BELI IMAJU SVETLU BUDUĆNOST: Zvezdini najmlađi fudbaleri osvojili turnir u Rumuniji!

Fudbal

Naša najmlađa selekcija u klubu, dečaci rođeni 2012. godine koje sa klupe predvodi Ivan Gajić, zabeležili su sjajne rezultate na turniru u Temišvaru i osvojili prvo mesto u konkurenciji sa ekipama iz Rumunije.

Zvezdina baza, odnosno selekcija dečaka rođenih 2012. godine, ostvarila je sjajan rezultat na turniru u Rumuniji. Pod trenerskom palicom Ivana Gajića ubedljivo su savladane domaće ekipe, a turnir je završen bez primljenog pogotka za naše bisere i sa imperesivnom gol razlikom od 33:0. U prvom susretu pobeđena je ekipa Politehnika (6:0), potom lokalni CFR (11:0), zatim Galaksi (7:0) i na posletku temišvarski Juventus (9:0), čime je osvojeno prvo mesto na turniru u Rumuniji.

- Dečaci su bili sjajni, prikazali smo dominantnu igru na terenu i pokazali da imamo kvalitet. Van terena su se sjajno ponašali i na pravi način predstavljali klub, tako da sam zadovoljan našim učešćem na turniru u Temišvaru. Pohvalio bih i organizatore koji su nas na sjajan način ugostili. Imali smo priliku da upoznamo legendu Crvene zvezde Miodraga Belodedića, što je bila velika motivacija za sve nas – rekao je Gajić.

Crveno-beli dres u Rumuniji nosili su: Mihajlo Bjelić, Vasilije Ristić, Stefan Nešković, Luka Radošević, Uglješa Borovčanin, Bogdan Isaković, Stefan Mrković, Filip Dujković, Dušan Živanović, Konstantin Nikolić, Uroš Brzak, Uroš Radojević, a sa ekipom je bio i fizioterapeut Milan Selak.

- Rezultat je u drugom planu, u ovom uzrastu mnogo više obraćamo pažnju na njihov smisao za igru, kao i na agilnost i brzinu. Imamo više od 20 dečaka u 2012. godištu, veoma sam zadovoljan selekcijom koju smo izvršili i nastavićemo da je nadopunjujemo. Već sad mogu da kažem da je ovo vrlo talentovana generacija, a osvojen turnir je satisfakcija i dodatan stimulans za nas da nastavimo kvalitetno da radimo – podvukao je Gajić.

Kurir sport 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...