SVI SMO NA ZAJEDNIČKOM ZADATKU Krstajić baš ceni Tumbakovića: Bivši selektor Srbije pružio punu podršku aktuelnom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

podrška

SVI SMO NA ZAJEDNIČKOM ZADATKU Krstajić baš ceni Tumbakovića: Bivši selektor Srbije pružio punu podršku aktuelnom! (FOTO)

Fudbal -

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić istakao je da nema nikakvu dilemu oko pitanja pobednika večerašnjeg meča u Viljnusu.

"Ne sumnjam u pobedu nijednog momenta. Imamo kvalitetnu reprezentaciju koja će se sigurno plasirati na Evropsko prvenstvo. Najvažnije je da se priđe maksimalno ozbiljno utakmici i ne sumnjam u pobedu.", rekao je Krstajić u izjavi za "Sportski žurnal".

Iskazao je puno poštovanje za svog naslednika na klupi nacionalnog tima.

ljubiša tumbaković
ljubiša tumbakovićfoto: Starsport©

"Tumbakovića poštujem, cenim. Bio mi je šef, a u igrače koje sam vodio imam maksimalno poverenje i danas kao navijač Srbije. Ako se držimo toga da je Srbija iznad svakog od nas, onda treba da podržimo Tumbu i momke koji zaslužuju podršku i molim sve, bez opstrukcije!", naglasio je doskorašnji selektor "orlova".

mladen krstajić
mladen krstajićfoto: Starsport©

Smatra da nije vreme za kritike, već da je reprezentaciji potrebna jedinstvena podrška od naroda.

"Interes Srbije je učešće na Evropskom prvenstvu. Zato ova reprezentacija ima maksimalnu moju podršku u svakom smislu. Nije lako motivisati momke za utakmicu kad znaju ko im izlazi na megdan i da je unapred dobijena. Taktika i priprema utakmice mnogo su važni, ali najbitnije je motivisati igrače. Verujem u Tumbu i ne sumnjam u momke da će odraditi posao onako kako treba", ponovio je Mladen Krstajić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track