HRISTO STOIČKOV ZAPLAKAO U EMISIJI: Voditeljka mu postavila pitanje zbog kojeg se prvo IZNERVIRAO, a onda i POTPUNO SLOMIO (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

POGODILO GA U SRCE

HRISTO STOIČKOV ZAPLAKAO U EMISIJI: Voditeljka mu postavila pitanje zbog kojeg se prvo IZNERVIRAO, a onda i POTPUNO SLOMIO (VIDEO)

Fudbal -

Legendarni fudbaler Bugarske, Hristo Stoičkov emotivno je doživeo nemila dešavanja u bugarskom fudbalu.

Rasistički ispad navijača na meču kvalifikacija njegove reprezentacije i Engleske, kao i neredi tokom meča, pogodili su ga u srce, te je tokom intervjua zapalakao.

On se na pitanje novinarke o nemilim scenama iz Sofije prvo iznervirao, a onda se potpuno slomio i zaplakao.

- Šta da radim. Rešenje je da ne dopuste huliganima da uđu na stadion. Kao u Engleskoj pre nekoliko godina. Pet godina, bez da zakorače na tribine kada igra reprezentacija, a isto da važi i za mečeve na strani. Ljudi nisu zaslužili da stradaju. Mislite li da se osećam dobor - rekao je Stoičkov, a potom zaplakao.

Da podsetimo, bugarski navijači su koristili nacistički pozdrav, ali i oponašali majmune na utakmici u Sofiji, koja je dva puta prekidana.

foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Predsednik Fudbalskog saveza Bugarske Borislav Mihailov se povukao sa funkcije posle toga, dok je policija upala u prostorije te organizacije.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track