MANČESTER JUNAJTED POTVRDIO: Najveće zvezde Crvenih đavola ne dolaze u Beograd na megdan Partizanu
Foto: EPA/JENS KRISTIAN VANG

MUKE ZA SOLSKJERA

MANČESTER JUNAJTED POTVRDIO: Najveće zvezde Crvenih đavola ne dolaze u Beograd na megdan Partizanu

Fudbal -

Golman Mančester junajteda David de Hea sigurno neće doputovati u Beograd na utakmicu sa Partizanom, a gotovo izvesno je da u Humskoj nećemo gledati ni Pola Pogbu.

De Hea se povredio na meču španske reprezentacije protiv Švedske u Stokholmu u utorak uveče (1:1), pa je igru napustio u 60. minutu.

Za povredu španskog golmana se može reći da je bizarna, jer ju je doživeo prilikom ispucavanja lopte.

Prema prvim prognozama, De Hea će pauzirati oko dva meseca. Dakle, neće igrati u nedelju u derbiju Premijer lige protiv Liverpula, zatim ni sledećeg četvrtka kada Mančester junajted gostuje Partizanu u Ligi Evrope...

"Davidu je potreban skener, ali mislim da će morati na pauzu", rekao je trener Ole Gunar Solskjer za Skaj sport.

Solskjer za duel sa Liverpulom ne računa ni na Pola Pogbu, oko koga je vladala neizvesnost. Francuz ipak nije uspeo da se u potpunosti oporavi od povrede i preskočiće i gostovanje u Beogradu.

"Pogba je bio povređen, pa se vratio, radio je naporno, odigrao je par utakmica, čak i uz bol. Na skeneru posle utakmice s Arsenalom se pokazalo da je možda trebalo da miruje nekoliko nedelja", dodao je trener Junajteda.

Solskjer je dodao da ne može da bude 100 odsto siguran, ali da se nada da će Aron Van-Bisaka i Antoni Marsijal biti u konkurenciji za tim za meč protiv Liverpula.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track