Najnovije vesti

legenda!

MIHA PRVI PUT VODIO TRENING PO IZLASKU IZ BOLNICE: Nećete verovati kako srpski stručnjak DANAS IZGLEDA! Siniša KAO PREPORĐEN, ne skida osmeh sa lica (VIDEO)

Fudbal

Srpski stručnjak i trener Bolonje Siniša MIhajlović vodio je trening svoje ekipe pred meč sa Juventusom u prvenstvu, prvi put posle izlaska iz bolnice nakon drugog tretmana u Rimu. 

Meč između Bolonje i Juventusa igra se u subotu od 20.45, a ova utakmica biće od posebne važnosti za Mihajlovića. Naime, Juventus vodi Mauricio Sari, inače Mihin trenerski mentor. Njih dvojica su veliki prijatelji, a sve je počelo još dave 2015. godine kada je Mihajlović pozvao Sarija na jedan trening kako bi mu ovaj pomogao u novom poslu. Tada je počelo prijateljstvo koje i dan danas traje. 

Siniša je vodio svoju Bolonju na prethodnom meču, a ovo mu je bio prvi trening po izlasku iz bolnice u Rimu gde je odradio drugi deo hemoterapija u borbi protiv leukemije.  

Mihi nije palo na pamet da propusti najteže gostovanje u ligi, hteo je da bude uz tim po svaku cenu, a vidi se i po snimcima sa treninga da je u sve boljem raspoloženju i formi.

Nadamo se da će ovako dobro raspoloženje zadržati i posle meča u Torinu. 

foto: Officialbolognafc
foto: Officialbolognafc
foto: Officialbolognafc

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...