legenda!

MIHA PRVI PUT VODIO TRENING PO IZLASKU IZ BOLNICE: Nećete verovati kako srpski stručnjak DANAS IZGLEDA! Siniša KAO PREPORĐEN, ne skida osmeh sa lica (VIDEO)

Fudbal -

Srpski stručnjak i trener Bolonje Siniša MIhajlović vodio je trening svoje ekipe pred meč sa Juventusom u prvenstvu, prvi put posle izlaska iz bolnice nakon drugog tretmana u Rimu.

Meč između Bolonje i Juventusa igra se u subotu od 20.45, a ova utakmica biće od posebne važnosti za Mihajlovića. Naime, Juventus vodi Mauricio Sari, inače Mihin trenerski mentor. Njih dvojica su veliki prijatelji, a sve je počelo još dave 2015. godine kada je Mihajlović pozvao Sarija na jedan trening kako bi mu ovaj pomogao u novom poslu. Tada je počelo prijateljstvo koje i dan danas traje.

Siniša je vodio svoju Bolonju na prethodnom meču, a ovo mu je bio prvi trening po izlasku iz bolnice u Rimu gde je odradio drugi deo hemoterapija u borbi protiv leukemije.

Mihi nije palo na pamet da propusti najteže gostovanje u ligi, hteo je da bude uz tim po svaku cenu, a vidi se i po snimcima sa treninga da je u sve boljem raspoloženju i formi.

Nadamo se da će ovako dobro raspoloženje zadržati i posle meča u Torinu.

foto: Officialbolognafc
foto: Officialbolognafc
foto: Officialbolognafc

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track