MIHAJLOVIĆ BEZ SREĆE PROTIV JUVENTUSA: Srbin vodio Bolonju u Torinu, ali prečka i Bufon ga sprečili da se raduje (VIDEO)
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

UMALO OSVOJIO BOD

MIHAJLOVIĆ BEZ SREĆE PROTIV JUVENTUSA: Srbin vodio Bolonju u Torinu, ali prečka i Bufon ga sprečili da se raduje (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa pobedili su Bolonju 2:1 (1:0) u utakmici osmog kola Serije A.

Goste je sa klupe predvodio Siniša Mihajlović. Srbin je završio drugu fazu terapije u borbi sa leukemijom, pa se vratio poslu. Na stadionu "Alijanc" u Torinu dočekan je aplauzom.

Malo je nedostajalo da se Miha usred Torina raduje osvajanju boda protiv šampiona, ali je njegovu ekipu u poslednjim trenucima meča napustila sreća.

Ovako Juventus se sa 22 boda zadržao na vrhu tabele, dok je Bolonja sa devet u sredini tabele.

"Stara dama" je povela golom Kristijana Ronalda u 19. minutu, ali je samo sedam minuta kasnije izjednačio Danilo.

Domaćin je novo vođstvo stekao u 54. minutu pogotkom Miralema Pjanića, posle čega je u narednih 15-20 minuta stvorio još nekoliko šansi, ali ih nije iskoristio.

Gosti umalo nisu kaznili promašaje Juventusa.

U 84. minutu Orsolini je propustio veliku priliku za izjednačenje, a onda je u sudijskoj nadoknadi vremena nastala drama.

Prvo je Matijas De Liht nespretno reagovao, pa ga je lopta pogodila u ruku, ali je sudija Irati, posle konsultacija sa kolegama iz VAR sobe, odlučio da ne dosudi penal za goste.

A onda u 94. minutu posle prekida Federiko Santander je prvo pogodio prečku, zatim mu se lopta vratila, ponovo je šutirao i tada je Đanluiđi Bufon maestralno intervenisao i sprečio Bolonju da osvoji bod.

Inače, pre početka meča Kristijano Ronaldo je dobio poklon - dres sa brojem 700, jer je nedavno, nastupajući za reprezentaciju Portugala, postigao 700. gol u karijeri.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track