NI LUKA JOVIĆ NE POMAŽE REALU! KRALJ SE OBRUKAO: Nadal se oženio, a ostatak Majorke slavio trijumf nad bledim Madriđanima (VIDEO)
Foto: Profimedia

PRIMERA

NI LUKA JOVIĆ NE POMAŽE REALU! KRALJ SE OBRUKAO: Nadal se oženio, a ostatak Majorke slavio trijumf nad bledim Madriđanima (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Majorke pobedili su Real Madrid 1:0 (1:0) u utakmici devetog kola španske Primere.

Slavilo se večeras u Majorci na sve strane! U najskupljem zamku u Evropi Rafael Nadal se oženio Ćiskom, a nedaleko odatle igrači i navijači lokalnog kluba radovali su se velikom "skalpu".

Real je doživeo prvi poraz u prvenstvu u sezoni i ostao da gleda u leđa Barseloni. Mesi i društvo imaju 19 bodova, a "kraljevi" jedan manje.

Majorka je na 14. mestu sa deset bodova, s tim da bi mogla da "padne" do završetka ovog kola.

Trener gostiju Zinedin Zidan nije računao na veliki broj prvotimaca, mahom zbog povreda, ali ni na Edena Azara, koji je dobio slobodno da proslavi rođenje četvrtog deteta. Zato je šansu od prvog minuta dobio Luka Jović. Ipak, ni Srbin se, kao ni njegovi saigrači nisu proslavili večeras. Jović je na terenu bio do 66. minuta.

Majorka je povela već u sedmom minutu golom Laga Žuniora, a nedugo zatim joj je poništen gol zbog ofsajda.

Real je najbliži izjednačenju bio kada je Karim Benzema u prvom poluvremenu pogodio prečku.

Očekivalo se da će Madriđani pojačavati pritisak kako vreme bude odmicalo, ali im je igra bila jalova, pa nisu bili ni blizu izjednačenja.

Posao Zidanovom timu dodatno je otežan u 74. minutu kada je Odrizola isključen zbog drugog žutog kartona, pa domaćin nije imao mnogo problema da meč privede kraju.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track