PARTIZAN BOLJI U EVROPI NEGO U SRBIJI: Lako ćemo na Junajted, nisu to Lučani!
Foto: Starsport@

hit

PARTIZAN BOLJI U EVROPI NEGO U SRBIJI: Lako ćemo na Junajted, nisu to Lučani!

Fudbal -

Muče ih samo autsajderi Ne znam kako, ali više problema imamo u domaćem takmičenju nego u evropskim mečevima, istinu zbori trener Savo Milošević posle poraza od Mladosti (0:1), a pred duel s Mančesterom (četvrtak 18.55)

U Kazahstanu su razbili tamošnjeg prvaka, AZ su pregazili, ali nisu imali sreće da dođu do tri boda, Malatiju i Molde su izbacili... A onda remi sa TSC, pa poraz od Voždovca, katastrofa u Lučanima... Neverovatni rezultati Partizana!

Šta se to dešava sa crno-belima, pa u Evropi demonstriraju sjajan fudbal i dolaze do dobrih rezultata, dok u Superligi ne mogu da se sastave. Izgleda da crno-belima mnogo više leže ozbiljne evropske ekipe od na papiru skromnih superligaša.

Upravo to muči i šefa struke Partizana.

- Ne znam kako, ali više problema imamo u domaćem takmičenju nego u evropskim mečevima - rekao je Savo Milošević.

Činjenica je da su crno-beli oštećeni od strane arbitara na nekoliko mečeva u prvenstvu Srbije, ali nejasno je kako u Kazahstanu dominiraju protiv jakog rivala, a onda u Lučanima jalovo napadaju i ne postignu nijedan gol za 90 minuta!

Utakmica između Partizana i Mančester junajteda igra se u četvrtak od 18.55 na stadionu u Humskoj. Srpski klub rasprodao je sve komplete ulaznica za mečeve protiv Junajteda i Astane. Sve je spremno da veliki spektakl i nadamo se istorijsku pobedu crno-belih.

Englezi zvali trenera Partizana SAVO MILOŠEVIĆ ZA DEJLI MEJL: NEMA RASIZMA U HUMSKOJ!

Engleski list Dejli mejl pozvao je Savu Miloševića kako bi dobio odgovor na pitanje da li će biti rasizma u četvrtak na meču. Pod utiskom meča u Bugarskoj, očigledno da su Englezi u bespotrebnom strahu pred gostovanje u Beogradu.

- Učiniću sve da se naši gosti iz Mančestera osećaju prijatno i da razmišljaju samo o fudbalu. Naši navijači znaju da nam u goste dolazi veliki, džinovski klub i treba da nam je čast što ćemo igrati protiv Junajteda prvi put posle istorijske 1966. godine. Ponosni smo što ćemo da ugostimo igrače, trenere, rukovodstvo i navijače takvog kluba. Samo neobrazovani ljudi, oni sa dna društva, sposobni su za rasističke uvrede.

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto:Starsport@)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track